Jinak děkuji za opravu

Moderátoři: Atlantis, martas3, Vals, Phoenix
Já je nezatracuji. Jen konstatuji, že je to smutný obraz lenosti hráčů. Mimo jiné u každé češtiny píšu, kdy je nutné po velké aktualizaci začínat novou hru a přesně tohle je jeden z důvodů. A že mají hlásit chyby. A že ne na xichtoknize. A je to marný, je to marný, je to... marný...Ty lidi bych nezatracoval, ono ne každý s každým patchem začíná novou hru,
To už jsem ti přeci napsal... Tak ještě jednou:Chci se jeste zeptat jak je mozne kdyz nahradim soubory z "localisation_synced" a "common" tak mi to zmeni build hry z aa5a na nejaky napr a81ab.
Ano. Použít jen české soubory z adresáře localisation. Je to ostatně popsáno v souboru "jak instalovat.txt".Je mozne se tomu nejak vyhnout?
V češtinách je takový malý textový soubor. Jmenuje se "seznam souboru.txt". Zkus do něj nahlédnout a zamysli se nad tím, co si tam přečteš. Pak se zkus podívat na stránky http://jajjun.com/, kde úplně dole je kontakt na jakéhosi WhiteHorse. Napadá tě něco?Vyšla verze Wells 2.7.2 ....je to malý update, tak snad se toho tolik nezměnilo...
Ne, to by nešlo, to jsi četl správně.zda by nešlo si "odskočit" od překladu CK3 a vrhnout se na nové Necroidy? Četl jsem, že jsou všechny překlady pozastaveny
Pravděpodobně ano.takhle na to budeme čekat strašně dlouho
Jiným by zase připadalo nelogické čekat, až přeložím něco jiného.Připadá mi nelogické čekat na překlad nového DLC, než bude za 2-3 měsíce CK III.
Ne, nechápeš. Protože kdybys chápal, neptal by ses. Ty nedokážeš sám bez nápovědy pochopit, kolik to dá práce?Hele chápu tě, proto jsem to směřoval jako dotaz a ne žádost.