Čeština pro Stellaris

Moderátoři: Atlantis, Minreth, Vals, Phoenix

Odpovědět
WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 326
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 09 bře 2018, 00:01

Nechápu jak se v tom má člověk vyznat
No vidíš... A co teprve my nešťasní bílí koňové...
ale tam jsem měl jména hvězd a systémů anglicky, takže chyba bude asi v čj
Už jsem to opravil a vyzkoušel (kolikrát to asi ještě budu dělat...).

Teď mi přišly soubory na HOI4. takže se tomu moc věnovat nebudu, ale pokud někdo najde chyby, posílejte, já to pak opravím en bloc.

ath
Desátník
Desátník
Příspěvky: 26
Registrován: 15 čer 2017, 20:41

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od ath » 09 bře 2018, 00:38

Příští týden mám dovolenou tak to pořádně projedu a udělám screany pak je sem hodim.

Na to nové DLC do HoI se těšim :oops:

velbloud
Vojín
Vojín
Příspěvky: 3
Registrován: 02 bře 2018, 19:21

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od velbloud » 09 bře 2018, 01:10

I já se přidávám s obrovským díky za češtinu, musí to být strašně iritující dokolečka překládat to samé, jen proto, že si frajeři usmyslí změnit formátování atp.

Jedna malá drobnost - článek s downloadem češtiny je v sekci "nezařazené", v sekci Stellaris se proto ukazuje jen pro 1.9.0

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 326
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 09 bře 2018, 02:09

velbloud:
Děkuji za upozornění. Opraveno.
Na to nové DLC do HoI se těšim
Já ne. 248 normostran a 1130 změněných řádků.

DarksCZ
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 bře 2018, 09:12

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od DarksCZ » 09 bře 2018, 09:19

Dobrý den. Dlouho jsem hledal češtinu do stellaris a nakonec jsem jí našel u vás. Jste borci, že to překládáte :D Ale jsem totální lajk a nevím vůbec do jakého souboru tu češtinu mám vložit. Hledal jsem to různě po diskuzích, ale všude kecali jen o přenastavení jazyka v launcheru.
Předem děkuji za pomoc :D

Uživatelský avatar
Josif
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 03 čer 2015, 20:16
Bydliště: Moskva Rudé náměstí Kreml

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Josif » 09 bře 2018, 09:36

Stáhneš čestinu. Otevřeš češtinu a otevřeš návod.
Tento podpis byl smazán, protože porušoval pravidla tohoto fóra. Neprodleně nahlaste autora tohoto podpisu administrátorovi.

DarksCZ
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 bře 2018, 09:12

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od DarksCZ » 09 bře 2018, 10:48

Nojo, ale mě se to otevře v textovém dokumentu

Uživatelský avatar
Josif
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 03 čer 2015, 20:16
Bydliště: Moskva Rudé náměstí Kreml

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Josif » 09 bře 2018, 10:57

Čeština je v rar souboru takže ten soubor otevřeš tam by měl být někde návod no a ten otevřeš v textovém dokumentu. Tam by si měl mít napsáno co všechno máš udělat.
Tento podpis byl smazán, protože porušoval pravidla tohoto fóra. Neprodleně nahlaste autora tohoto podpisu administrátorovi.

DarksCZ
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 bře 2018, 09:12

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od DarksCZ » 09 bře 2018, 11:08

Aha, díky moc, dál už vím :)

DarksCZ
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 bře 2018, 09:12

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od DarksCZ » 09 bře 2018, 11:37

Mám problém. Hra mi neodpovídá a nechce načíst

Uživatelský avatar
Josif
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 03 čer 2015, 20:16
Bydliště: Moskva Rudé náměstí Kreml

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Josif » 09 bře 2018, 11:43

Hmm.. asi si smazal něco si smazat neměl.. :) Zkus to znova zapnout.
Tento podpis byl smazán, protože porušoval pravidla tohoto fóra. Neprodleně nahlaste autora tohoto podpisu administrátorovi.

DarksCZ
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 bře 2018, 09:12

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od DarksCZ » 09 bře 2018, 11:46

No, nejprve je černá obrazovka a pak začne neodpovídat.. :D možná jo, možná jsem smazal co jsem neměl :D Možná bych mohl odinstalovat a zase nainstalovat a dát tu češtinu znova. A nesouvisí to náhodou s tím, že už tam mám rozehrané nějaké hry ?

Uživatelský avatar
Josif
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 03 čer 2015, 20:16
Bydliště: Moskva Rudé náměstí Kreml

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Josif » 09 bře 2018, 12:09

DarksCZ píše: A nesouvisí to náhodou s tím, že už tam mám rozehrané nějaké hry ?
Ne.
Smazal jsi něco co si neměl tak zkus hru přeinstalovat a vložit tam češtinu na novo.
Tento podpis byl smazán, protože porušoval pravidla tohoto fóra. Neprodleně nahlaste autora tohoto podpisu administrátorovi.

DarksCZ
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 bře 2018, 09:12

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od DarksCZ » 09 bře 2018, 12:11

Ok jdu na to

DarksCZ
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 bře 2018, 09:12

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od DarksCZ » 09 bře 2018, 12:28

Pořád ten stejný problém, vše jsem 3x překontroloval jestli je správně překopírované. A dělá to furt to samé. Po chvíli neodpovídá

Uživatelský avatar
Josif
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 255
Registrován: 03 čer 2015, 20:16
Bydliště: Moskva Rudé náměstí Kreml

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Josif » 09 bře 2018, 13:33

Tak jo teď to zkus odistalovat a nainstalovat. Pak to zkus rozjet bez češtiny. A podej hlášení. :)
Tento podpis byl smazán, protože porušoval pravidla tohoto fóra. Neprodleně nahlaste autora tohoto podpisu administrátorovi.

DarksCZ
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 10
Registrován: 09 bře 2018, 09:12

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od DarksCZ » 09 bře 2018, 16:36

Nevím sice jak, ale už ta čeština funguje :D nedal jsem tam akorát to pojmenování frakcí a u to frčí, předtím jsem to tam měl, a nešlo to

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 326
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 10 bře 2018, 00:19

Stahujte revizi 01. Opraveny 4 kritické chyby a několik dalších drobnějších.

Nargon
Vojín
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: 11 bře 2018, 16:27

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od Nargon » 11 bře 2018, 16:42

Ahoj, našel jsem drobnou chybku.
Soubor: localisation\polish\apocalypse_l_polish.yml
Řádek 223: requires_colonized_planet:0 "§RVyžaduje v systému §Ybchodní enklávu§!, nebo kolonizovanou planetu.§!"
Chybí tam "o"-> obchodní enklávu

P.S. Díky za suprovou češtinu

WhiteHorse
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 326
Registrován: 13 kvě 2014, 21:01

Re: Čeština pro Stellaris

Příspěvek od WhiteHorse » 11 bře 2018, 20:42

Dík. Nalezené chyby posílejte a já se tím budu zabývat hromadně,až jich bude víc. Teď dělám na HOI4 a nebudu mít čas zabývat se každou jednotlivou chybou. Nebudu opravovat hned, ale neznamená to, že nemáte nic posílat.

Odpovědět

Zpět na „Stellaris“