Čeština pro Stellaris
Moderátoři: Atlantis, Minreth, Vals, Phoenix
-
- Podpraporčík
Re: Čeština pro Stellaris
Zatím mi nikdo neposlal soubory, takže nevím, jak velké změny tam jsou. Je to ale minoritní patch a myslím, že tam tu češtinu klidně můžeš vrazit. V nejhorším případě se ti nebudou zobrazovat některé řetězce.
Nainštaloval som a očividne to zatiaľ ide bez problémov. Vďaka za rýchlu odpoveď.
V 2.1.3 je cca 30 nových řádků a nějaké opravy
Přikládám soubory z 2.1.3 jen polština je hybrid CZ z 2.1.2 + Eng z 2.1.3
https://uloz.to/!BKCaCtRgCDzq/stellaris-2-1-3-zip
Přikládám soubory z 2.1.3 jen polština je hybrid CZ z 2.1.2 + Eng z 2.1.3
https://uloz.to/!BKCaCtRgCDzq/stellaris-2-1-3-zip
-
- Podpraporčík
Děkuji, staženo. Zítra se na to podívám.
-
- Podpraporčík
Tak těch 30 řádků byl velmi optimistický odhad... 
Ve skutečnosti jich je 354 (20 normostran).

Ve skutečnosti jich je 354 (20 normostran).
-
- Podpraporčík
-
- Svobodník
Ahoj hoši. Kdy má vyjít ten velký megaupdate? Já většinou jednu hru hraji velice dlouho tak jestli má cenu jí vůbec začínat 

-
- Podpraporčík
To zatím neví ani Paradox. Takže to klidně rozehraj.
-
- Svobodník
Tak Stellaris: MegaCorp by měl být dostupný od 6. prosince na Steamu. Uvidíme kolik textu předělali. Podle ukázek změn bych to typoval přes polovinu všech textů.
-
- Podpraporčík
No nazdar. Holy Fury - DLC k CK2 má 768 normostran. To jsem zvědav, kolik bude mít tohle.
Každopádně jakmile to vyjde, ihned někdo zapakujte potřebné soubory (podle popisu v "jak instalovat.txt" a pošlete mi je.
Každopádně jakmile to vyjde, ihned někdo zapakujte potřebné soubory (podle popisu v "jak instalovat.txt" a pošlete mi je.
Posílám soubory z verze 2.2.0 (poslední datadisk Megacorp zatím nemám, ale texty by měly být součástí hry)
https://uloz.to/!UTuT2W2jX3Xk/stelaris-2-2-0-zip
Jinak staré verze uložených her nejsou kompatibilní s novým patchem 2.2.0
https://uloz.to/!UTuT2W2jX3Xk/stelaris-2-2-0-zip
Jinak staré verze uložených her nejsou kompatibilní s novým patchem 2.2.0
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zdali a kdy je v plánu překlad verze 2.2 a megacorp. Děkuji za info.
Tohle bude trochu déle trvat, jen v souborech co přidali je kolem 3600 řádků textu a z původních 43 souborů jich pouze 12 nezměnilo velikost.
No pekne. Prajem veľa šťastia.
-
- Podpraporčík
Phenixx: Děkuji, staženo.
První info: myslel jsem, že to bude horší. Je tam samozřejmě spousta změn a zatím jsem se nešťoural v doprovodných souborech se jmény, tam toho asi bude také dost a nějaké soubory tam i přibyly. Pokud se týká samotných textových souborů, je toho 174 normostran. Hrubý odhad? 2 - 3 týdny.
První info: myslel jsem, že to bude horší. Je tam samozřejmě spousta změn a zatím jsem se nešťoural v doprovodných souborech se jmény, tam toho asi bude také dost a nějaké soubory tam i přibyly. Pokud se týká samotných textových souborů, je toho 174 normostran. Hrubý odhad? 2 - 3 týdny.
Jinak dnes vydali verzi 2.2.1 (bbf4), ale se soubory s lokalizací se nic nedělo.
Pokud tvůj odhad vyjde, tak překlad by to mohl být dárek pod stromeček nebo na silvestra.
Až češtinu zveřejníš zas prolítnu soubory, jestli se tam nevloudila nějaká chybka.
Pokud tvůj odhad vyjde, tak překlad by to mohl být dárek pod stromeček nebo na silvestra.

Až češtinu zveřejníš zas prolítnu soubory, jestli se tam nevloudila nějaká chybka.
-
- Podpraporčík
To budu rád. Ono jich tam zase bude jak naseto...Až češtinu zveřejníš zas prolítnu soubory, jestli se tam nevloudila nějaká chybka.
V tom všem co říkáte je i DLC Megacorp?
-
- Podpraporčík
Ano, v tom všem co říkáme je i DLC Megacorp.