Volná diskuse
Moderátoři: Dekl, Vals, Royal, Tifík
Re: Volná diskuse
O tom kdo je lhářský blbeček, bych taky řekl svoje, ale neudělám to, abych neklesl na Tvojí úroveň.
Ten příspěvek, co jsem taháš, jsem nikdy nezmiňoval. Pokud, ale nevidíš, že celkové vyznění Tvých příspěvků je urážlivé a arogantní (ani potom, co jsem Ti to minulý tah napsal do diskuze), tak Ti chybí slušné vychování nebo sociální inteligence (dost možná obojí).
Jak už jsem psal tohle si líbit nenechám. Tarava s Royalem si budou muset najít někoho jiného na kom, by si kompenzovali své komplexy. Já už na to nemám trpělivost. Rozkaz, který dnes odešlu bude poslední. Tohle je zároveň poslední příspěvek, který do tohoto tématu píši. Ve hře končím. Tarava a Royal mi svou arogancí, lhaním a urážkami hru zcela znechutili. Tifikovi se omlouvám, ale pohár mé trpělivosti přetekl.
Ten příspěvek, co jsem taháš, jsem nikdy nezmiňoval. Pokud, ale nevidíš, že celkové vyznění Tvých příspěvků je urážlivé a arogantní (ani potom, co jsem Ti to minulý tah napsal do diskuze), tak Ti chybí slušné vychování nebo sociální inteligence (dost možná obojí).
Jak už jsem psal tohle si líbit nenechám. Tarava s Royalem si budou muset najít někoho jiného na kom, by si kompenzovali své komplexy. Já už na to nemám trpělivost. Rozkaz, který dnes odešlu bude poslední. Tohle je zároveň poslední příspěvek, který do tohoto tématu píši. Ve hře končím. Tarava a Royal mi svou arogancí, lhaním a urážkami hru zcela znechutili. Tifikovi se omlouvám, ale pohár mé trpělivosti přetekl.
Aha, takže jsem tě vlastně nikdy neurazil a už vůbec ne hrubě.
Říkáš, že se nesnížíš na mojí úroveň? A kde ta tvoje úroveň, prosim tě, je, když si mne tady už 2x nařknul z něčeho, co jsem neudělal? Na tvou adresu jsem v téhle hře neutrousil jediného urážlivého slova, ale nějákým záhadným způsobem jsem ti způsobil takovou urážku na "cti", že musíš končit. Rovnou alibisticky dáváš na srozuměnou, že je to poslední příspěvek, abys ses náhodou nemusel postavit chlapsky čelem k tomu, žes mne tady lživě nařknul z něčeho, co se vůbec nestalo. Jsi mi normálně k smíchu.
Nepopírám, že nemám nejpříjemnější vystupování, když jsem nespokojený, a že pro hrubší slovo nejdu daleko, ale vždycky to musí mít nějáký důvod a u tebe jsem ho až do teď rozhodně neměl. Nechápu tedy, kde bereš tu drzost mne takto nařknout.
Co máte mezi sebou a Royalem je mi úplně jedno. Já jsem do toho nijak nezasahoval a vůbec se k tomu nevyjadřoval. Nepochopim, proč si se mne do toho stále snažil zatáhnout.
Říkáš, že se nesnížíš na mojí úroveň? A kde ta tvoje úroveň, prosim tě, je, když si mne tady už 2x nařknul z něčeho, co jsem neudělal? Na tvou adresu jsem v téhle hře neutrousil jediného urážlivého slova, ale nějákým záhadným způsobem jsem ti způsobil takovou urážku na "cti", že musíš končit. Rovnou alibisticky dáváš na srozuměnou, že je to poslední příspěvek, abys ses náhodou nemusel postavit chlapsky čelem k tomu, žes mne tady lživě nařknul z něčeho, co se vůbec nestalo. Jsi mi normálně k smíchu.
Nepopírám, že nemám nejpříjemnější vystupování, když jsem nespokojený, a že pro hrubší slovo nejdu daleko, ale vždycky to musí mít nějáký důvod a u tebe jsem ho až do teď rozhodně neměl. Nechápu tedy, kde bereš tu drzost mne takto nařknout.
Co máte mezi sebou a Royalem je mi úplně jedno. Já jsem do toho nijak nezasahoval a vůbec se k tomu nevyjadřoval. Nepochopim, proč si se mne do toho stále snažil zatáhnout.
Kvilam: kníže Randolf "Zweihänder" Seufer
Anglie 960: Harald II. Norský řečený Šedoplášť
Wylamské války: císař Palladius I. Kýnigos, vévoda Theodoros I. Kýnigos(abdikoval)
Hetharia 4 - Dva králové: kníže Vesmen I. Corvus, pán Brány
Hetharia 3 - Založení Kalwenu: kníže Vesmen I. Corvus, pán Brány
Hetharia 1 - Příchod temnoty: Lid města Kary - kapitán Hagen
Blackfyreovo povstání: ser Aegor 'Bittersteel' Rivers
Husitské války: Sirotčí svaz - hejtman Michal Jiskra ze Sušice
Byzanc 1214: Serenissima Repubblica di San Marco - dóže Tarava II. di Orseolo
Německo 1866: Rýnský spolek
Anglie 960: Harald II. Norský řečený Šedoplášť
Wylamské války: císař Palladius I. Kýnigos, vévoda Theodoros I. Kýnigos(abdikoval)
Hetharia 4 - Dva králové: kníže Vesmen I. Corvus, pán Brány
Hetharia 3 - Založení Kalwenu: kníže Vesmen I. Corvus, pán Brány
Hetharia 1 - Příchod temnoty: Lid města Kary - kapitán Hagen
Blackfyreovo povstání: ser Aegor 'Bittersteel' Rivers
Husitské války: Sirotčí svaz - hejtman Michal Jiskra ze Sušice
Byzanc 1214: Serenissima Repubblica di San Marco - dóže Tarava II. di Orseolo
Německo 1866: Rýnský spolek
Váš přístup je skutečně směšnej... Jde tady o hru a vy se tady urážíte kvůli nesmyslům... K určitým křivdám došlo na obou stranách, ale přes to by jste měli být schopni se přenést, protože to se ve hře stává. Oba se chováte jako malá uražená děcka...
Ono by stačilo, kdyby se konečně někteří, naučili novým kouskům, a totiž rozdělovat postavu žijící v roce 1796 a sebe žijícího v roce 2015. A kdyby se někteří naučili rozeznávat, ve kterém topicu píší za postavu a kdy za sebe, hráče.
Kronikář hetharijský, byzantský a wylamský, historik Res Publicy
Velkovévoda Friedrich I. Bádenský (Německo 1866)
Martin z Blatavníka (†), velitel Plzeňského landfrýdu, a jeho syn Jošt z Blatavníka, pán Plzně, Tachova a Žebráku (Husitské války)
Lord Eldred Arryn, princ Hory a Údolí, pán Orlího Hnízda, Strážce Východu a Ochránce Údolí (Blackfyreovo povstání)
Dóže Manuel Saggio z Luccy, arcibankéř italský (Itálie 1796)
Aeddan I. Gwyrdd, král velšský, iarla jihoirský a západomercijský (Anglie 960)
Sigismund III. Stříbrovlasý (†), kníže hauenský, a jeho synovec Dietrich I. Obnovitel, král kvilamský a kníže hauenský (Pět knížectví)
Velkovévoda Friedrich I. Bádenský (Německo 1866)
Martin z Blatavníka (†), velitel Plzeňského landfrýdu, a jeho syn Jošt z Blatavníka, pán Plzně, Tachova a Žebráku (Husitské války)
Lord Eldred Arryn, princ Hory a Údolí, pán Orlího Hnízda, Strážce Východu a Ochránce Údolí (Blackfyreovo povstání)
Dóže Manuel Saggio z Luccy, arcibankéř italský (Itálie 1796)
Aeddan I. Gwyrdd, král velšský, iarla jihoirský a západomercijský (Anglie 960)
Sigismund III. Stříbrovlasý (†), kníže hauenský, a jeho synovec Dietrich I. Obnovitel, král kvilamský a kníže hauenský (Pět knížectví)
Tyhle hádky jsou opravdu směsné, někteří se tady chovají jak děti ve školce. Hergot hrajem hru, nikomu nejde o život, tak se do prkénka dubového přestane posílat do míst kam slunce nesvítí. Je to pod vaší vysokou inteligencí
"Svět potřebuje spravedlnost, nikoli dobročinnost."
Mary Wollstonecraft
Alberto di Casamatta konzul Středoitalské republiky Itálie 1796
[Richard I. Normanský vévoda Normandie Anglie 960
Paladin Konrád, regent krále Svatopluka I.,
Mary Wollstonecraft
Aby bylo jasno je opravdu zásadní rozdíl, když někdo ví, že nestihne a hledá řešení jak zajistit včasné dodání svého rozkazu. A jak již bylo řečeno, existují precedenty, které jasně dokládají, že je to zavedená frakce. A když na někoho musím čekat dva týdny, aby mi milostivě dodal rozkaz bez toho, že by otevřel klapačku a napsal, že nestíhá (aneb přesně jak to napsal Scipio). Takže ano, Italům vycházím vstříc, protože si to něčím reálně zasloužili, Francie nikoliv. Ano, můžeš mi říct do oči pravdu, ale nebudu akceptovat, když se někdo chová jako uražené tříleté dítě. Když uznám, že je něco moje chyba, tak to považuju za uzavřené a když se v tom někdo začne znovu pitvat a řvát, že to mám uznat znovu a že jsem to neuznal, tak už se nebavíme o vyjádření názoru, ale o honění si vlastního ega. Nemluvě o tom, že jak tu bylo několikrát psáno, teď je pozdě na brečení, měli jste dost času požádat o úpravu, k čemuž pokud vím nedošlo, takže se přestaň snažit získat si nadstandartní podmínky, už tak jste byli zvýhodnění tím, že jste an frtakci dva. Nic a proto to dávám do Volné diskuze, buď tak laskav a zjisti si, co to slovní spojení znamená a vnímej to ve světle toho. Nestranný nejsem, ale Francie je ten poslední, kdo by si na to měl stěžovat, protože většinou nadržuju právě jí, byť se snažím to nedělat. Taravu jsem chtěl mimo jiné i proto, že jsi ho doporučil, takže mi nevkládej slova do úst. Neostouzím nikoho, vyjadřuju svůj názor na věc a kdyby jsi byl tak rozumný a inteligentní, jak se stavíš, tak by ses s tím dokázal smířit.Royal píše:To je mi naprosto jasné. Podle tvojí logiky věci by jsi ovšem musel - v případě (včasných) nedodání rozkazů - postihnout také drtivou většinu malých italských států, kterým ovšem - jistě v zájmu věci - blahosklonně toleruješ zatupování Rakouskem. Vyhrožuješ Francii postihy ? Máme se tě bát ? nebo jsme (stále) rovnocenní partneři, kteří si nejenom smějí ale hlavně mohou říkat nepříjemnou pravdu do očí ? Taravu tady skandalizuješ za diplomacii ... a já se ptám : co je tobě jako PH do toho, jak on vede svojí frakci ? Máš být nestranný, i kdyby se ti to stokrát nelíbilo. žádný z hráčů jemu nesahá ani po kotníky, proto jsi ho tolik chtěl ... Nikdo, vzpomínám velmi dobře, se nechtěl Francie ujmout. A teď, po pětadvaceti týdnech, ho tady veřejně ostouzíš ?
Máš-li problém s tím, že považuješ sebe a taravu za přetíženého, pak nevím, co má říkat Scipio, který sám řídí několik frakcí, oproti čemuž vy řídíte dohromady frakci jednu.
Zde ti, Scipio, musím oponovat, opravdu nemám pocit, že by tě před tímto příspěvkem tarava urazil.Scipio píše:Kde bereš tu drzost po mě požadovat, abych se svou antipatií přestal, potom co jste mě Ty a Tarava opakovaně a velmi hrubým způsobem urazili, přičemž jste se nejen neomluvili, ale ještě ve svých útocích proti mě pokračovali? Divím se, že Ti není hanba něco takového napsat. Už si to nehodlám nechat líbit.
Chápu, že se cítíš dotčený taravo, ale prosím, zachovej slušnost.tarava píše:Hele, ty lhářkej blbečku, já tě ve hře Itálie 1796 žádným způsobem neurazil a už vůbec ne nějákým hrubým způsobem, teda do teď a to ještě podlě mě ne hrubě. Už si mne z toho nařknul 2x, takže tady konečně máš tu urážku. Omlouvat se ti rozhodně nemám za co a teď za toho lhářského blbečka se ti určitě omlouvat nebudu, protože si ten "titul" plně zasloužíš.
Zde dávám za pravdu taravovi, opravdu mám pocit, že se snažil jednat slušně a přiměřeně dění a nenechat se strhnout duelem mezi tebou, Scipio, a Royalem.tarava píše:Co máte mezi sebou a Royalem je mi úplně jedno. Já jsem do toho nijak nezasahoval a vůbec se k tomu nevyjadřoval. Nepochopim, proč si se mne do toho stále snažil zatáhnout.
To je absolutní pravda.martas3F píše:Ono by stačilo, kdyby se konečně někteří, naučili novým kouskům, a totiž rozdělovat postavu žijící v roce 1796 a sebe žijícího v roce 2015. A kdyby se někteří naučili rozeznávat, ve kterém topicu píší za postavu a kdy za sebe, hráče.
Hetharie 4 (2.pokus):Konrád Východňanský, regent krále Svatopluka I. Kalwenského - leden až říjen 998
Wylam: legát Agateánského bratrstva Regozor, zvaný Železný; rytíř smrti Raileh, velitel Legie zkázy
Heharie 4: paladin Tomáš trážce Východu, Pán Velernova a Cestostráže stál, regent krále Svatopluka I. Kalwenského
Blackfyreovo povstání: Damon Lannister, lord Casterlyovy skály, pán Západních zemí, štít Lannisportu a strážce západu
Hetharie 3: kníže Hövdig Reger ze Starkfäste, kníže Brázdy a jeho syn Arvtak Regeri, pán Starkfäste a Självfältu
„Přílišná oddanost ideálům končí tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek.“
Karel Kryl
Wylam: legát Agateánského bratrstva Regozor, zvaný Železný; rytíř smrti Raileh, velitel Legie zkázy
Blackfyreovo povstání: Damon Lannister, lord Casterlyovy skály, pán Západních zemí, štít Lannisportu a strážce západu
Hetharie 3: kníže Hövdig Reger ze Starkfäste, kníže Brázdy a jeho syn Arvtak Regeri, pán Starkfäste a Självfältu
„Přílišná oddanost ideálům končí tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek.“
Karel Kryl
-
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Obrovská škoda, že hra končí. Ale čo čakať, keď polovica hráčov musí brať všetko osobne..
Taliansko 1796: Veľkovojvodstvo Toskánske - Ferdinand III
..Ani nebude dobre na svete, kým ruky, ktoré plnia náboje, nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv? Nech tečú nápoje! Nech miesto hromobitia kanónov je počuť krotký cengot fliaš...
Ján Smrek
..Ani nebude dobre na svete, kým ruky, ktoré plnia náboje, nenavrátia sa ku plneniu fliaš.
Prečo má tiecť len krv? Nech tečú nápoje! Nech miesto hromobitia kanónov je počuť krotký cengot fliaš...
Ján Smrek
Kdy bude Epilog?
"Svět potřebuje spravedlnost, nikoli dobročinnost."
Mary Wollstonecraft
Mary Wollstonecraft
Opravdu škoda... Chyba nebyla v PH, ale ve 2 nejmenovaných hráčích, kteří asi úplně nepochopili, že je to jenom hra...
Taky mě to mrzí, ale na druhou stranu, aspoň už to nemusím řešit a můžu se věnovat přípravě na maturitu.Erdzo1208 píše:Obrovská škoda, že hra končí. Ale čo čakať, keď polovica hráčov musí brať všetko osobne..
Budu se snažit tento týden, ale část týdne budu mimo, takže je možné, že to bude až po neděli.Bunkr píše:Kdy bude Epilog?
Nemáš tak docela pravdu, kdybych svoji práci udělal líp, tak by k té diskuzi, která zapříčinila konec hry, nedošlo.lukson píše:Opravdu škoda... Chyba nebyla v PH, ale ve 2 nejmenovaných hráčích, kteří asi úplně nepochopili, že je to jenom hra...
Hetharie 4 (2.pokus):Konrád Východňanský, regent krále Svatopluka I. Kalwenského - leden až říjen 998
Heharie 4: paladin Tomáš trážce Východu, Pán Velernova a Cestostráže stál, regent krále Svatopluka I. Kalwenského
Karel Kryl
Karel Kryl
Omlouvám se, ale naprosto katastrofálně nestíhám, takže epilog se odkládá, snad to stihnu příští týden.
Karel Kryl
Karel Kryl
Ok...co naděláme. Ale docela se těším 

"Má li moje říše zemřít, zemřu s ní!" [Konstantin XI.]
Christian Soren Lajgor - Konseilspræsident Jeho královské milosti Christiána IX. Německo 1866
Verrasion Lajgorion - první mág Gnómské rady a Velký řemeslník HETHARIA
Lajgoron z Dolu - druhý purkmistr Dolských měst Hetharia založení Kalwenu
Georgio L. Manin - dóže benátský ITÁLIE 1796
Kandrael Ithalasion - Lord kapitán Šerých plášťů HETHÁRIE 5
Christian Soren Lajgor - Konseilspræsident Jeho královské milosti Christiána IX. Německo 1866

Tak epilog krásně ztvárněný. Přečetl jsem ho jedním dechem
Savona mazec...takto kdyby bránili janovskou pevnost, bylo by to ještě zajímavý...

"Má li moje říše zemřít, zemřu s ní!" [Konstantin XI.]

Díky za ocenění.Lajgor píše:Tak epilog krásně ztvárněný. Přečetl jsem ho jedním dechemSavona mazec...takto kdyby bránili janovskou pevnost, bylo by to ještě zajímavý...
Karel Kryl
Karel Kryl