Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 29 kvě 2017, 03:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 08 led 2017, 23:01 
Vojín
Vojín

Registrován: 23 dub 2006, 10:37
Příspěvky: 4
WhiteHorse, díky za super práci a češtinu pro novou verzi hry


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 12 led 2017, 11:29 
Vojín
Vojín

Registrován: 12 led 2017, 11:26
Příspěvky: 1
Čau lidi tak mě čeština na verzi 1.3.1 fungovala jen do 1.2 dal nic nevíte proč? díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 12 bře 2017, 17:43 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 08 srp 2010, 20:00
Příspěvky: 18
Zdravím,
úvodem moc děkuji za super češtinu pro nejnovější verzi 1.3.3. Chtěl bych se zeptat, jak je to s její kompatibilitou s módy. Čeština je místo Polštiny a většina módů je v angličtině.
Díky za odpověď :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 12 bře 2017, 22:17 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 131
Mód je modifikace základní hry. Tedy základní hra, libovolným autorem změněná mnohdy k nepoznání. Změny se mohou týkat třeba jen úkolů, ale mohou se také týkat celkové změny textů, grafiky a ostatních atributů hry. Autor módu obvykle spáchá mód ve svém mateřském jazyce, ponejvíce v angličtině. Mód ve své podstatě nemusí mít se základní hrou téměř nic společného.

Protože je tedy změněna celá základní hra a moje čeština nahrazuje originální polštinu v nemodifikované originální hře, nelze čekat, že bude kompatibilní s módy.

Hráč si musí vybrat. Buď bude hrát v češtině, pak musí oželet módy a ostatní fičůry, nebo bude hrát módy, ale nebude je mít česky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 21 bře 2017, 13:16 
Vojín
Vojín

Registrován: 21 bře 2017, 13:10
Příspěvky: 2
Zdravim mám problém nahodil jsem si češtinu a všechno je česky v pohodě až na okna s textem např: teď jsem vyhlásil válku rakousku a mám tam :
Jaroslav Krejčí mluví k rakousku
Dva odstavce textu kde je to komplet polsky končí to wybuchem wojny
a pak tam je tlačítko zase česky Pánem budoucnosti je Česká říše

To je tak schválně nebo to mám takhle jenom já ? (češtinu mám nainstalovanou 1.3.3 a nejsem noob takže to mám správně)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 21 bře 2017, 22:18 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 131
Máš jen čistou hru, nebo tam máš nějaké módy či DLC?

Ve hře je Ludvík Krejčí. Jaroslav je tam Jaroslav Fajfr a Jaroslav Kratochvíl.

Pošli přesný polský text. Nic o wybuchu wojny jsem v textech nenašel. Dva odstavce textu kde je to komplet polsky - tohle moje editory fakt najít neumějí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 22 bře 2017, 09:51 
Vojín
Vojín

Registrován: 21 bře 2017, 13:10
Příspěvky: 2
No módy mám nějaký na fotky,vlajky,větší ikony divizí,obrázky tanků a vybavení pěchoty a mód československo 2 tady z fórka
Přesný text polštiny je na tomhle obrázku ale prohledal jsem jak komplet složku hry tak módů a tenhle text se proste nikde nenachází

http://www.imgup.cz/image/LB83


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 22 bře 2017, 22:00 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 131
... a mód československo 2 tady z fórka...

No... ve svém předposledním příspěvku jsem přeci napsal, že nelze čekat, že to s módy bude fungovat. A jak vidíš, nefunguje.

Takže ještě jednou: moje čeština je jen pro základní hru bez módů. S módy to nebude fungovat. Opravdu. Fakt ne. Mód je totiž změna hry, se kterou se v původní hře tak nějak nepočítá.

A když to bude fungovat, tak špatně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 29 dub 2017, 19:05 
Četař
Četař

Registrován: 22 dub 2006, 09:08
Příspěvky: 55
Zdar. Po stažení nejnovější češtiny sem otevřel složku a chyběl v ní adresář PDX_LAUNCHER. Nevíte proč?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: čeština
PříspěvekNapsal: 29 dub 2017, 21:59 
Rotný
Rotný

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 131
Víme. Protože jsem na ni zapoměl a nechce se mi to uploadovat. Na funkci to nemá vliv a hráči mohou radostně brblat, že překladatel je trubka.

Protože si nikdo nestěžoval, že by něco nešlo, nezabýval jsem se tím. V další verzi zase bude, prozatím stačí použít identický adresář ze starší verze. Není to však nutné, protože se v tom nic nezměnilo.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 90 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz