Ahoj,
v úvodu bych chtěl za tuhle modifikaci moc poděkovat. Je super

Před rokem jsem taky dělal modifikaci na ČSR, které je tu koukám stále ke stažení, ale už je dost zastaralá.
Moc se mi líbí využití okna rozhodnutí (např. na výstavbu opevnění, autonomii apod.)
Par tipů, co mě napadlo na vylepšení:
- zaměření, která nemají v události na výběr více možností, bych rovnou vypsal, jaké má výhody (např. +75 politické síly)
- jako v původní hře bych zachoval národní ideu Škodovky (např. pro výkon továren +10% a třeba i k vývoji zbraní +5%)
- export bych rozdělil do více zaměření (např. jako v původní hře, ty se mi celkem líbily)
- sdílení technologií mezi státy Malé dohody (možná od začátku, ale spíš až ve společné frakci)
- zaznamenal jsem asi jen jedno nebo dvě zaměření, které by přidávaly procenta verbovatelné populace, někam bych to ještě dal (možná k formování SOS)
- upravil bych mobilizaci podobně, jako jsem měl v mojí modifikaci (2% verbovatelné populace + obrana (možná i útok) v jádrové oblasti + zvýšení organizace a zotavení divizí)
- ještě bych přidal rozhodnutí o stavbě příček (opevnění), v případě prolomení hlavní linie opevnění. Byly by např. v několika stupních od Čech (Plzeň, Praha), přes Moravu až na Slovensko
- přidal bych i rozhodnutí o výstavbě pevností na hranice s Maďarskem
- doporučuji přidat Vltavu, která je paradoxně na českém území delší než Labe a v původní hře není (lze použít mapu i z mojí modifikace), dále i Moravu
- Bratislavě a Brnu bych dal více než jeden vítězný bod
- poslední věc mě napadlo přesun části průmyslu na východ na Slovensko při evakuaci (podobně jako má SSSR)
To je zatím vše, co mě napadlo. Doufám, že to nevyznělo v negativním duchu, protože tvoji modifikaci hodnotím hodně pozitivně.
S pozdravem,
Nitram
PS: Kdybys chtěl s něčím pomoci, tak rád poradím, pomohu, otestuji apod. Jsem fanda her od Paradoxu a nadšený amatérský vojenský historik