Díky za podmětné náměty. Pár poznámek k nim:
- Nejprve se omlouvám za chybu, na kterou jsem včera při testování přišel a opravil - bude v příští verzi mého módu (přestože je Rakousko součástí Malé dohody, Německo provede Anšlus).
- Přesun továren na Slovensko je dobrý nápad. Přemýšlím, že bych vytvořil úplně novou větev národního zaměření, kterou bych věnoval agresi Německa, přesunul bych tam jako první focus Krize v pohraničí, jako další bych mohl dát Přesun průmyslu na východ (podmíněno ztrátou určitého množství území na západě) a potom Budování opevnění (příčky) na hranicích Moravy+Slezska a Slovenska. Nebo to přidám do větve Ostrov demokracie.
- ČSR určitě bylo nejaktivnějším členem Malé dohody, tzn. i vůdcem. Je ale pravda, že ve chvíli, kdy přistoupí Francie, by se měla stát vůdcem logicky ona. Stejně jsem ale nějak nezaznamenal rozdíl mezi vůdcem a členem frakce. Jaké má vůdce výhody?
- Zapojení SSSR jsem taky zvažoval, nějak zakomponovat smlouvu se SSSR z roku 1935, ale připojení SSSR do Malé dohody se mi zdálo trochu silná káva

Nicméně nějaká výpomoc s dodávkou letadel a případně dobrovolníci (kteří se mi ve čtyřce moc líbí) by byla adekvátní. Zatím ale nevím, jak to do hry zakomponovat, s problematikou eventů nejsem moc obeznámen.
- Určitě, je pravda, že ve strategických plánech čs. armády bylo postupné stahování na Slovensko. Nějaké příčky (opevnění) už jsem vytvořil v západní a jižní oblasti Čech (nezasahují do Sudet), jsou v rámci focusu Pevnosti I - Německo, další bych mohl přidat na západní hranici Moravy, např. v rámci focucu viz první body (spolu se stavbou příčky na západní hranici Slovenska)
- Líbí se mi nápad s řekami, zkusím přidat Vltavu a případně Moravu s Odrou. Podobně jako s eventy ale zatím nevím, jak na to.
- Otázka do diskuse je, jakou úroveň opevnění dát na příčky (navrhuji 2) i hlavní část opevnění (mám 2 - 7 podle úseku).
- Ještě jedna otázka na závěr. Trochu mi ve čtvrtém díle chybí, když kapituluji, že nemohu vést boj ze zahraničí (pokud jsem člen např. Spojenců) nebo osvobození státu, člena mé frakce, z okupace nepřátelského státu, jako ve trojce nebo když např. vytvořím ze státu loutkou (agresí), že loutkový stát přijde o všechny jednotky. Snad se to zlepší nějakým datadiskem, to bych pak přidal větev se zahraničním odbojem.