Ufff, no tak ja som po dnešku celkom zhnusený. Dostal som sa v kampani znovu do bodu, kedy hra začala padať a nie a nie save rozbehať, čo sa mi s verziou s tými "geniálnými" a "krásnymi" vláčikmi nikdy nestalo. Podotýkam originál kúpenou verziou hry, bez posledných dlc ale uploadovanú na rannú verziu. Navyše to seká. Po roku 1940-41 to tak kurefsky seká, že sa v hre sústredujem už len nato nato ako čo najskôr vyradiť Nemecko a SSSR. A to aj keď hrám za Madagaskar. Já proste bliju velebnosti. Perlička na záver je správa po spadnutí hry, ktorou mám popísať božským stvoriteľom, čo sa pred pádom deje. No neuveríte, ale ani toto sa asi 5x nepodarilo odoslať.
Takže vychladol som, zvážil aké mám možnosti, hodil pre istotu ešte raz pohľadom po prázdnej stodole a vravím si, kašlem už ja na nich. Na toto som starý, proste starý. Hearts of Iron pre mňa napredovala (aj keď už viac menej zbytočne) do datadisku La Resistance a skutočne bola drahokamom medzi hrami. Takže za druhé, okamžite som zakázal uploadovanie, hodil tam 1.10.8 a samozrejme stiahol starú češtinu a týmto prestávam už aj sledovať vývoj hry, nie len sa v nej šprtať atď. Samozrejme hlásim to, že si po La Resistance od nich už nič nekúpim, poctivo dodržujem. Fakt úbohosť, kam to nasilu tlačia. Čo je horšie, dojebujú aj to čo fungovalo a bavilo.
P.S.: Niekedy tu ľudia prispievali a chodili. Ako tak, ale chodili. Dnes je fórum Hearts of Iron IV mŕtve, celé jajjun-fórum dajme tomu štvrť-mŕtve. To svedčí o niečom tiež. O tomto napíšem raz knihu, bude to bestseller a bude sa volať "Paradox nie je cnosť, je to výsada stať sa hlupákom".
Čaute sa, majte sa.