MP jsem nezkoušel , to by bylo asi dost složitý na koordinaci hry. Pokud by hra běžela vlastně pořád nějakou rychlostí, třeba 2 tak nemusíš stíhat reagovat , nehledě na to, že u toho asi taky nebudeš 12 hodin v kuse. Nevím, ale vůbec si to neumím představit, jak by se to dalo hrát proti člověku.
Tak třeba v číně jsou tanky na prd

Samej kopec, řeka, lesy, džungle... ale je fakt že s pěchotníma jednotkama se obkličuje mnohem hůř, ale taky to jde i když těžko obklíčím 100 divizí jako Rusákům

Ale proti číně to ani moc potřeba není, ty smažeš za Japonce jak nic. Stačí je nátáhnout k hranicím mandžuska a pak se vylodit ideálně na několika místech.... Než tam stáhne UI jednotky, tak jsi už několik polí ve vnitrozemí a pak je už jen tlačíš před sebou ...
Smutný je že ani není třeba stavět těžký tanky, ono by se dalo obejít i bez těch středních a Rusáka přejet jen s panzer II a mobilní pěchotou

Ale to je prostě podle mě tím, že UI nemá žádný "program" nebo reakci na blitzkrieg a snaží se chránit všechno za každou cenu, přitom kdyby začala celá fronta systematicky ustupovat a uzavírala průlomy, tak mi rychlý jednotky nepomůžou, protože mi je někde uzavřou, nebo bych musel postupovat pomaleji, aby stíhala i pěchota, takže bych asi dělal nějaký menší průlomy, ale nedokázal bych obklíčit nějaké větší množství jednotek a spíš bych je tlačil před sebou ... a kdyby to zhustil až někde před moskvou, tak je dost reálný že už tím pak neprolezu, protože je tam terén na prd a tanky nebudou efektivní .... sice bych ho zatlačil asi jako němci v reálu , možná o kus dál, ale byl by pak problém vyloženě vyhrát ....