Nové patche a DLC
Re: Nové patche a DLC
Tak přesně tohle mne také napadlo, když o HoI 5 začali na fóru Paradoxu mluvit vývojáři a začali "nehráčům" diskutujícím a stále s novými návrhy na tzv. "vylepšení hry" přicházejícím, začali mluvit o nemožnostech HoI 4. Ona totiž už totálně dobitá čtyřka se snad asi více pokazit nedá, ovšem ne u paradoxů, kteří podle posledních příspěvků na jejich fóru, chtějí opět upravovat editory lodí a znova přehodnocovat bojovou sílu jednotlivých zemí... Mám obavu, že už pouze jen nová pětka zajistí snad znovuhratelnost samotné hry, ale jen pokud z ní odstraní všechny návrhové příspěvky od "nehráčů" HoI. ( "nehráč" říkám tzv. "hráčům HoI", kteří jak sami přiznávají, hru pouze zapnou a pustí nastavení třeba na Haity a nechají hru bez zásahu běžet a jen kontrolují, zda jede podle nich správně a své poznatky na fóru paradoxu předávají jako "návrhové příspěvky" s tím, že chtějí, aby je paradox do hry zařadil! Nejvíc mne pobaví, když se mezi sebou hádají, kdo má "odehráno" nejvíce hodin hry....
Tak nám Paradox opět předloží nové DLC
, tentokrát pod názvem "Arms Against Tyranny" a přinese sever Evropy - Finsko, Švédsko, Norsko a Dánsko, s nimi nové fokusy a nové zimní jednotky. Ještě se prý můžeme těšit na nové rozšíření podpůrných jednotek divizí z pěti na snad deset ( na modech je to již mnoho let?!!), dále opravy bojové síly jednotlivých zemí a také prý nové generály ( ale asi jen pro nové DLC), malých změn má být více a jak napsal samotný Paradox budou upravovat samotnou hru, aby vyhovovala i slabší hráčům (?) a nováčkům.... Nové DLC už nabízí Steam
, ale zatím bez ceny a data vydání a ani Paradox datum ještě nezveřejnil. Reakce na nové DLC jsou na paradoxích stránkách od vděčných hýkačů blahem, až po velice silnou asijskou skupinu, která se dožaduje nového vylepšení Asie - hlavně Číny a Indočíny ( začíná jich být většina a jsou to silní křiklouni...), pouze několik málo hráčů naráží na neduhy hry jako hloupé editory techniky, které ukazují vše možné, jen ne to, co chcete. Kdo bude Paradoxem vyslyšen je asi jasné, jen mi vrtá hlavou, proč ve diskuzích vypouští balónky
o HoI 5.....????

To bude ta malá část co upozorňuje na neduhy současné HoI 4. Ví že se už hra nedá zachránit tak chtějí začít od nuly 

Tak jsem se prokousal všemi čtrnácti stránkami poslední diskuze na stránkách Paradoxu
a musím konstatovat, že je asi deset až dvanáct velice aktivních diskutérů, co ale bohužel určují trend HoI IV a asi i budoucí HoI V ...? Tihle borci se opravdu mají čile k světu HoI, ale nejspíš hru nikdy nehráli, nebo velice okrajově. Tihle borci se mlátí historickými fakty jako v mariáši a vynáší ukvapené soudy nad hrou a neustále se od vývojářů dožadují změn - sranda je, že jimi požadované změny nabízí už léta módy a i když vím, že ne všechny módy jsou ku prospěchu a některé dokonce staré verze hry ničí, tak tyhle borce poslouchají vývojáři Paradoxu. Nevím, co by přineslo tak toužebné přání diskutujících rozšíření Asie a Indočíny, ale byl bych raději, kdyby alespoň vývojáři dodělali to co už rozdělali a nechali si v DLCčkách zaplatit a nedotáhli to dokonce....???!!! Ale i přesto, že diskuze Paradoxu určují vývoj hry a jejích DLC, tak začínám mít pochybnosti o tom, jestli hra HoI je ze světa historie nebo jen fantazy sračička....