dejvi10 píše: ↑28 lis 2022, 21:55
Ahoj,
mám dotaz ohledně útoku...
Hraji za Německo a po dobití Polska, kde jsem neměl větší problém jsem se přesunul k západní hranici (Francie, Belgie). A tady nastal problém. I když pošlu do jednoho místa boje 90 divizí proti 9, pořád prohrávám :-/ Je úplně jedno, o jaké jednotky se jedná a ani poslání ze dvou směrů nikam nevede. Vůbec nevím, jak tu obranu prolomit... Díky za tipy
Maginotovu linii je takřka nemožné prorazit, právě proto taky byla z historického hlediska vytvořena, aby se přes tu oblast nedostali nepřátelé

Každopádně možností jak porazit Francii je několik, ovšem vždy je potřeba Maginotovu linii obejít, první možností je to udělat historicky, dobýt Nizozemí, Belgii a Lucembursko, a poté se vrhnout na Francii, tam kde nemá tu linii, už hranice obvykle dlouho neudrží, a fronta půjde hezky vpřed. Druhá možnost je, být ve frakci s Itálii, pozvat jí do války, a vzít útok přes ní, akorát to bude složitější na dobývání, než jít přes Belgii a spol. kord pokud Francie udělá focus, kde si postaví obranné postavení, na Italských hranicích. Teď už zbývají jen dvě možnosti, buď provést mnoho výsadků, a tím rozptýlit jednotky nepřítele (Anebo se štěstím, pokud má furt rozvrácenou vládu, stačí dobýt Paříž, a Francie kapituluje). A druhá možnost, kterou využívám taky rád, je námořní invaze. Ponorky vyčistí moře od nepřátelského námořnictva, a když se vylodíš na nějakém přístavu, tak tam stačí mít kolem cca 10 divizí, které rychle dobijí dost velkou oblast (Kolikrát se mi stalo, že mi stačilo 16 divizí, abych se dostal až k Paříži a Francie kapitulovala.). To jsou asi nejlepší možnosti, jako jsou tací co nejspíš přes Magitonovu linii dostali, ale na to je třeba hromada zkušeností, a i tak tě to bude stát zbytečně moc ztrát.