Bez letectva hrát je chyba, proto nemůžeš prorazit. Podpůrný letectvo dává dobrý bonusy pro útok.dejvi10 píše: ↑01 pro 2022, 19:15 Moc děkuji za vyčerpávající odpověď!!
Já se asi zatím spokojím s pozemním útokem, vzduch a vodu zatím moc neovládám...
Bohužel asi někde dělám chybu i tak
Poslal bych foto, ale neprisel jsem na to, jak jí vložit.
Pokud nechám u Belgie volnou provincii, okamžitě tam prorazí, na ten průraz já zaútočím v podstatě ze 4 stran a stejně je neporazím. A to jsou na mém území, obsazeném pár minut. Teď aktuálně průraz 11divizí Belgie a útok na ně 34 mých divizí. Tanky, pěchota, motorizované jednotky. Skóre bitvy začíná na 36 a klesányní prohráváte. Si říkám, že to snad ani není možný...
Další důvod může být skladba divize. Od dlc ani krok zpět se mě osvědčilo nedělat vůbec tanky. Stačí mechanizovaná pěchota se spoustou děl, podporou letadel, železničních děl a prorazíš všude. Maginotovu linii jsem nezkoušel

Není potřeba útočit s tolika divizemi na jednu provincii. Je možný že tam nemáš dostatečný zásobování a potom klesá morálka a útok není tak efektivní. Pro tohle si přepínej mapu a zjistíš kolik jednotek zvládneš uživit.