Logistika No step back
Logistika No step back
Mohl by sem někdo napsat nějaký menší návod jak ta logistika funguje? K čemu stavět co kde a jak. Koleje jak se mají stavět a kde a taky ty zásobovací uzle a jak to vše funguje. Jak je to se zásobením po řekách a tak dále a tak dále. Postupem času hraním to začínám lehce víc a víc chápat ale nějakou radou by jste určitě pomohli nejen mě, ale i ostatním. Děkuji za případnou pomoc kamarádi.
Re: Logistika No step back
No, Já hraji teprve třetí hru na DLC "No step back", jednu v anglině a dvě v češtině, takže si nedovoluji někomu radit, ale mohu napsat, že lodní zásobovací trasy vlastně ovlivnit nemůžeš. Hrál jsem v neděli v Pacifiku a lodní zásobovací trasy stačilo nippon zablokovat, a měl jsem hotovo. Do Číny, kde jsem válčil se asi nedostal ani náboj, a to jsem jako otrok, zásobovací trasy a uzle stále stavěl a výsledek nulový. Lodní zásobovací trasa běží pouze jedním, nejkratším směrem, takže stačí přisunout flotilu a dát jí povel na útočení a nedostaneš vůbec nic, teda pokud máš zásobovací trasy po moři....

To nie je pravda. Od Mans the Guns prídavku si vieš vypnúť oblasť na mori, cez ktorú nechceš aby ti konvoje chodili

Bostonská príručka Návod k Hearts of Iron IV
Bostonské reporty k Hearts of Iron IV
1. "Nemecká Ríša - Jediná na svete" 100%
2. "Francúzsko - Hranica slobody" 100%
3. "Japonsko - Hirohitov sen" 100%
4. "Československo - Prvá republika"1 z 3
5. "Španielsko - Ostrov izolácie" 100%
6. "Veľká Británia - Boj za mier" Hrané v súčastnosti
No, tak teda nevím, hrál jsem teď hru za NZ a bojoval jsem v čínských polích a zásobování mi nipponáci úplně zablokovali, tím že stály v oblasti, kterou vedla zásobovací trasa. Jediný co fungovalo bylo postavit flotilu doprovodu a doprovázet konvoje, jinudy cesta nevedla.... 

Ostuda že tohle nezměnili a navíc ještě víc rozdrbali. Za SSSR nejde dovézt do Španělska ani náboj, protože je nastavená zásobovací trasa přes Petrohrad - Gibraltar. Ten ovládají nacionalisti takže nedojde ani konzerva.
Tak si myslím, že tentokrát nemáte pravdu, hraju za Norsko, ale mám problémy se zásobami, které proudí po moři. Hra opravdu hraje na nejkratší cestu a stačí zablokovat oblast a nedostanu ani náboj. Zkuste se na to podívat....