Lagg 3 vyrábím,jenže do skladu leze pouze I 16

Zde máte možnost diskutovat o Hearts of Iron 4 v Single Playeru. Pokud hledáte informace k módům, multiplayeru či si chcete přečíst některý z reportů pokračujte do vnořených subfór.

Moderátoři: Vals, gameart

Odpovědět
apa
Desátník
Desátník
Příspěvky: 38
Registrován: 28 led 2018, 15:24

Lagg 3 vyrábím,jenže do skladu leze pouze I 16

Příspěvek od apa » 05 zář 2019, 18:47

Ahoj

Jak zastavit výrobu I 16,když žádný nevyrábím a přesto leze do skladu pouze on a sám od sebe se vyrábí?A ani jedna Lagg 3.?Přitom ve výrobě mám pouze Lagg 3.

https://ibb.co/L93H1j7


Najednou tam skočí I 15 a dokonce se sama vyrobí i I 16.

Je to jenom bug?Nebo dělám něco špatně ?

https://ibb.co/Y211yLC

apa
Desátník
Desátník
Příspěvky: 38
Registrován: 28 led 2018, 15:24

Re: Lagg 3 vyrábím,jenže do skladu leze pouze I 16

Příspěvek od apa » 05 zář 2019, 20:48

https://ibb.co/KW8brZ2

To snad není možné?Odstranil jsem je uplně a rozpustil všechny letky s nima jenom lagg 3 a stejně vyrábí pouze I 15 a to 130 kusů.Proboha co se to děje ?

apa
Desátník
Desátník
Příspěvky: 38
Registrován: 28 led 2018, 15:24

Re: Lagg 3 vyrábím,jenže do skladu leze pouze I 16

Příspěvek od apa » 06 zář 2019, 22:36

Je to debilní bug ve hře nic jiného.

Protože jiná letadla ani tanky to nedělají a píšou o tom i na steamu.

MONT10
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 160
Registrován: 13 říj 2011, 10:06

Re: Lagg 3 vyrábím,jenže do skladu leze pouze I 16

Příspěvek od MONT10 » 07 zář 2019, 19:37

A nemáš náhodou ještě stará letadla která jsou nasazená někde na mapě. Pak ti ty nové letadla nahrazují ty staré a do skladu se ukládají právě tyhle stroje

apa
Desátník
Desátník
Příspěvky: 38
Registrován: 28 led 2018, 15:24

Re: Lagg 3 vyrábím,jenže do skladu leze pouze I 16

Příspěvek od apa » 09 zář 2019, 22:21

MONT10 píše:
07 zář 2019, 19:37
A nemáš náhodou ještě stará letadla která jsou nasazená někde na mapě. Pak ti ty nové letadla nahrazují ty staré a do skladu se ukládají právě tyhle stroje
Já ti nerozumím.Mám na letišti ty I 16 a I 15.Jak nasazená sedí na letišti a nic nedělají.

Do skladu se ukládá kdo ten novej nebo ten starej?Zřejmě chceš říct,že do skladu jdou stará a na místo na letištích lezou ty nové lagg 3.Jenže to není nikde vidět.

Píšeš úmyslně v hádankách aby jsi neodpověděl přehledně.

Pokud se někam dávají Lagg 3 tak kde tedy jsou ?Kam se dávají?Nejsou ve skladu a nejsou ani na letišti ,když dám vytvořit novou perut není nic vůbec v nabídce a přitom linky chrlí jedna I 15 a I 16 za druhým.

V linkách mám pouze lagg 3 a přitom když dám vytvořit perut není nikde ani jedna.

Ovšem pokud budou nahrazovat 300 starých I 15 a nebudou ROK během VÝROBY VIDĚT, tak to potom asi za rok vidět budou.Pokud to je takový systém.

Uživatelský avatar
Bostončan
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 155
Registrován: 03 črc 2017, 17:28

Re: Lagg 3 vyrábím,jenže do skladu leze pouze I 16

Příspěvek od Bostončan » 11 zář 2019, 20:21

MONT10 píše:
07 zář 2019, 19:37
A nemáš náhodou ještě stará letadla která jsou nasazená někde na mapě. Pak ti ty nové letadla nahrazují ty staré a do skladu se ukládají právě tyhle stroje
Čo je tu nezrozumiteľné? Máš rozostavené letky, v ktorých sú staré stroje, aké už nevyrábaš. Vyrábaš však modernejšie typy a práve tieto tie staré v letkách nahradzujú a posielajú ich do skladu.
Obrázek

Návod pre začiatočníkov v Hearts of Iron IV
"Nemecká Ríša - Jediná na svete" 100% http://forum.jajjun.com/viewtopic.php?f=132&t=8574
"Francúzsko - Hranica slobody" 100% http://forum.jajjun.com/viewtopic.php?f=132&t=8613
"Japonsko - Hirohitov sen" 100% http://forum.jajjun.com/viewtopic.php?f=132&t=8634
"Československo - Prvá republika" Pozastavené! http://forum.jajjun.com/viewtopic.php?f=132&p=279010#p279010
"Španielsko - Ostrov izolácie" Prebieha! http://forum.jajjun.com/viewtopic.php?f=132&t=11698
"Veľká Británia - The Commonwealth" Už Čoskoro

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 4“