A když už jsi ty horníky načal, ti by dopadli jak, jestli se smím ptát?
Jistě, ale "omluvenku" jsem uváděl jenom jako jeden důvod a na poslední msto jsem dal zcela záměrně.

Moderátoři: Dekl, Vals, Jan III.
Nikoliv, chtěl jsem se dozvědět, jak ty sám na základě informací z diplomacie a rozkazů myslíš, kam by se hra posunula, kdyby pokračovala.Jan III. píše:Jestli narážíš na situaci s Údolím, tak tady mne asi nejvíc ovlivnil martas a soukromně jsme se na takovémto vývoji událostí víceméně shodli.
Když jsem měl tu čest a příležitost, byť jen na chvíli krátkou, zdědit a třeba i spravovat Železný trůn, tuto "šílenou" první reakci jsem okamžitě (jako král Maekar Targaryen, tedy Royal) zavrhnul.Jan III. píše:Většinou bývá logickou reakcí sebrat všechno co jde a vytáhnout přímo proti hlavní síle nepřítele a zničit je v jedné velké bitvě. A většinou to nevyjde..
Dokud bych byl králem, tak přesně tohle by se nestalo.tarava píše:Jen jsem neměl dostatečné prostředky na vedení války na moři i na souši a navíc jsem ani neměl pořádné předmostí, což se ale s obsazením Panenského Jezírka změnilo a chystal jsem se naplno zapojit do dění na zemi.
Stejná chyba jako v Husitských válkách ... Ale to se ukáže, až se (někdy) odtajní archívy.Jan III. píše:tarava: Mluvil jsem k Royalovi.
U tebe zas byla chyba, že jsi absolutně kašlal na požadavky svých stoupenců.