Otázky a připomínky

Moderátoři: Dekl, Vals, Jan III.

Zamčeno

Chcete veřejné nebo neveřejné finance?

Neveřejné, nemám rád, když mi někdo kouká do karet!
8
44%
Nevím a je mi to jedno.
3
17%
Veřejné, jako do posud.
7
39%

Celkem hlasů: 18

Jan III.
Kapitán
Kapitán

Re: Otázky a připomínky

Příspěvek od Jan III. »

U Greyjoyů šlo o celkem běžný scénář. Vzbouřili se, poplenili pobřeží, zkusili obsadit pár ostrovů a dostali na zadek. Nic zvláštního.
O dohodě jsem nic nevěděl, ale tak nějak pochybuju, že by Maekar uznal tvoje územní zisky na Stromovině a Krásnoostrově. Nehledě na to, že na tě měla pifku celá Rovina.
konzul Decimus "Semotus" Purpurový
První Rádce Telendir Lingwenský
Edmund Granddale, král Východní Anglie
Jan Tarmun z Jezerního Vědrokrvu, zvaný Jantar z jezera, Malleus maleficarum, paladin Světla Svatého, vůdce Hornozemské aliance
Vrchní Hejtman Táborského Svazu Jan Oldřich z Černovic(†)
Jan Tarmun I. z Jezerních Vědrokrv, velmistr Řádu Dlátenického, biskup Taulunský a právoplatný král Terenie
Parwaein I. Tamnicir, kníže Větrodolský, první rádce Svojška I., krále Kalwenského(†)
Lothar I., Markus I. Ansa, král Slaromský
Polní podmaršálek Johann Peter de Beaulieu, vrchní velitel rakouských vojsk v Itálii 1796
Kde je vůle, je i způsob!
Totenkopf
Podpraporčík
Podpraporčík

Příspěvek od Totenkopf »

To už by bylo na něm a k mé smůle se nakonec nevyjádřil, měl s tím sice problém, ale nějaký kompromis by jistě existoval, ale to je jedno, hra to byla dobrá a prohrát v epilogu, s tím se nedá nic moc dělat. Greyjoyové jsou šílení a většinou také dost hloupí a nafoukaní a objektivně si to Dagon zasloužil, i když sám je možná spokojený, hoduje přeci v síních Potopeného boha s ostatními velkými válečníky, obsluhován mořskými pannami.
Hetharia III: Zeman Friedrich Totenkopf, pán Totenkopfu a protektor Vysočinského svazu
Blackfyreovo povstání: Lord Dagon Greyjoy, pán Železných ostrovů a Štítu, král soli a skal, syn mořského větru & lord žnec ze Štítu
Hetharia IV: Vojvoda Fitzpatrick Totenkopf, pán Vysočiny

Někteří muži mají rádi výzvy... já ne.
Tifík
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Tifík »

No, podle toho co vím, by byl ten mír přijat, ale po té, co by byla uklidněna situace na zemi by se na tebe vrhl přinejmenším Tyrell a já bych, pokud bych byl ještě Pobočníkem králi rozhodně doporučil jej v tom vší silou podpořit. A sám bych asi svého spojence také nenechal osamoceného.
Hetharie 4 (2.pokus):Konrád Východňanský, regent krále Svatopluka I. Kalwenského - leden až říjen 998
Wylam: legát Agateánského bratrstva Regozor, zvaný Železný; rytíř smrti Raileh, velitel Legie zkázy
Heharie 4: paladin Tomáš trážce Východu, Pán Velernova a Cestostráže stál, regent krále Svatopluka I. Kalwenského
Blackfyreovo povstání: Damon Lannister, lord Casterlyovy skály, pán Západních zemí, štít Lannisportu a strážce západu
Hetharie 3: kníže Hövdig Reger ze Starkfäste, kníže Brázdy a jeho syn Arvtak Regeri, pán Starkfäste a Självfältu

„Přílišná oddanost ideálům končí tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek.“
Karel Kryl
Totenkopf
Podpraporčík
Podpraporčík

Příspěvek od Totenkopf »

Tak hádám, že to by vydalo na celou další hru :D
Hetharia III: Zeman Friedrich Totenkopf, pán Totenkopfu a protektor Vysočinského svazu
Blackfyreovo povstání: Lord Dagon Greyjoy, pán Železných ostrovů a Štítu, král soli a skal, syn mořského větru & lord žnec ze Štítu
Hetharia IV: Vojvoda Fitzpatrick Totenkopf, pán Vysočiny

Někteří muži mají rádi výzvy... já ne.
Tifík
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Tifík »

No, tak dlouhé by to asi nebylo, ale rozhodně by to bylo ještě zajímavé, škoda, že to bylo ukončeno předčasně...
Hetharie 4 (2.pokus):Konrád Východňanský, regent krále Svatopluka I. Kalwenského - leden až říjen 998
Wylam: legát Agateánského bratrstva Regozor, zvaný Železný; rytíř smrti Raileh, velitel Legie zkázy
Heharie 4: paladin Tomáš trážce Východu, Pán Velernova a Cestostráže stál, regent krále Svatopluka I. Kalwenského
Blackfyreovo povstání: Damon Lannister, lord Casterlyovy skály, pán Západních zemí, štít Lannisportu a strážce západu
Hetharie 3: kníže Hövdig Reger ze Starkfäste, kníže Brázdy a jeho syn Arvtak Regeri, pán Starkfäste a Självfältu

„Přílišná oddanost ideálům končí tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek.“
Karel Kryl
Zamčeno

Zpět na „Blackfyreovo povstání“