Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix, Princ Evžen Savojský
Rzeczpospolita určitě není špatný nápad ale upřímně, nebyla by to v porovnání s ostatními státy v nabídce přeci jenom trochu nuda?Cizinec píše:Ještě mě napadla Rzeczpospolita.Udržet, vypořádat se s Rusy, Švédy, Osmany, a pak je cesta ke světovládě volná...
Díky za zpětnou vazbu. Vypadá to, že se díky mému reportu zaregistroval už druhý uživatel. Jen tak dál! Ještě aby tu víc lidí psalo reporty...Smil Flek z Nohavic píše:Mě by se docela zamlouval Kypr, případně Livonsko.
Mandžusko se mi moc líbilo, tak jsem natěšený na další AAR.
Zdravím, Smil.
Přesně jak píšešSmajl píše: Díky za zpětnou vazbu. Vypadá to, že se díky mému reportu zaregistroval už druhý uživatel. Jen tak dál! Ještě aby tu víc lidí psalo reporty...
Tec2do píše:Koukám, že je to docela nerozhodné mezi třemi možnostmi, zatímco ostatní docela zaostávají... Čistě teoreticky kdyby se to nerozseklo - je systémově možné ty slabší možnosti umazat, aby ti co pro ně hlasovali, mohli výsledek případně rozseknout?
Jo to nezní vůbec špatně. Musím říct, že jsem nečekal, že se tolik shodnete jen na několika státech. Čekal jsem to nerozhodnější. A nejvíc mě překvapuje takový zájem o Čechy.tarava píše:Taky bych klidně nechal třeba pak na 2 dny grande finale mezi 3 nejoblíbenější volby
Uvidíme, jak se s tím popere.dedik píše:by me zajimalo kdyz vyhraje kypr jak se stim poperemamluk i benatky te budou chtit zariznout .. nemas skoro zadne penize .. revolty
Proto mě jako první napadli rodilí Američané.Smajl píše: Rzeczpospolita určitě není špatný nápad ale upřímně, nebyla by to v porovnání s ostatními státy v nabídce přeci jenom trochu nuda?![]()
Mohl bych, ale nevím jak vám, ale mě přijde Byzanc poměrně profláklá. A Athény? Na OPM vazala si tedy skutečně netroufám. Byť stát to je opravdu atraktivní...Miramir píše:Dal by jsi do hlasování Athény? Nebo Byzanc?
A kdo je Tvůj favorit?Smajl píše:A víte co? Kašlu na demokracii a dál už nebudu čekat.Takže - máte na výběr už jen tři státy. Vypadá to na vyrovnaný a napínavý souboj, tak jsem zvědavý.