Problém

Pokud chcete diskutovat o Single Playeru čisté verze Hearts of Iron 2 zde máte možnost.

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
destanov
Rotný
Rotný
Příspěvky: 125
Registrován: 30 říj 2011, 15:59

Problém

Příspěvek od destanov » 18 pro 2011, 21:05

Ahoj. Hraju za Japonsko a mám takovej problém a nevim co s nim. Jeden den mám např. produkci elektřiny +210 kovu +200 vz.mat. +90 ropy +140 ale druhej den mam najednou z niceho nic produkci elektriny -110 kovu -90 vz.mat. -20 ropy -80...a takhle se to po dni pořád a pořád střídá...Nevíte čím by to náhodou mohlo bejt a jak to můžu změnit? Předem dík za radu...

Kapka 01
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 193
Registrován: 02 bře 2011, 11:05

Re: Problém

Příspěvek od Kapka 01 » 19 pro 2011, 06:17

Muze to mit neco spolecneho z tim ze ti dochazi penize a obchod vzdy ceka az budes mit dost, nebo to je tim ze konvoje nejezdi kazkdy den .

destanov
Rotný
Rotný
Příspěvky: 125
Registrován: 30 říj 2011, 15:59

Re: Problém

Příspěvek od destanov » 21 pro 2011, 21:12

penez mam dost a surovin i zasob mam desitky tisic ale jestli to takhle pude dal tak asi indii nedobyju...nejspis to teda asi bude tema konvojem coz je vec ve ktery se moc nevyznam-v tutorialu o nich nepadlo snad ani slovo...muzes me s nima prosimt trochu obeznamit a rict k nim co a jak? Diky moc :salute:

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Problém

Příspěvek od abec3 » 22 pro 2011, 16:01

to je obchodom. Neviem ako to presne funguje, ale keby si zrušil všetky obchodné výmeny, vrátilo by sa to do normálu. Samotné striedanie +- nevadí, len treba mať plusovú bilanciu
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

destanov
Rotný
Rotný
Příspěvky: 125
Registrován: 30 říj 2011, 15:59

Re: Problém

Příspěvek od destanov » 22 pro 2011, 18:32

no já nevím tím to asi nebude protože hraju za japonsko a nedávno se mnou prakticky všichni zrušili obychodní dohody a situace je stejně pořád stejná...

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Problém

Příspěvek od abec3 » 02 led 2012, 19:47

niečo ti tam ostať muselo, inak neviem prečo by tie suroviny mali takto skákať.
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

destanov
Rotný
Rotný
Příspěvky: 125
Registrován: 30 říj 2011, 15:59

Re: Problém

Příspěvek od destanov » 02 led 2012, 19:50

Ahoj. Teď mám další problém. Za Japonsko jsem to ani nedohrál, protože mě už přestalo bavit koukat jak se moje jednotky pomalu prosekávají džunglí Indočíny do Indie. Chtěl jsem teda zkusit hru za nějaký zaostalejší stát aby to mělo grády. Zkusil jsem Irák a hle! Zjistil jsem, že nemůžu stavět továrny. Nevíte čím to může být? S tou jejich IC 8 to prostě nejde...Díky moc

Uživatelský avatar
Scar
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1221
Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Bydliště: Brno

Re: Problém

Příspěvek od Scar » 03 led 2012, 01:43

chybějící tech

destanov
Rotný
Rotný
Příspěvky: 125
Registrován: 30 říj 2011, 15:59

Re: Problém

Příspěvek od destanov » 03 led 2012, 03:03

A nevíš jaké konkrétně prosím?

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Problém

Příspěvek od abec3 » 03 led 2012, 09:35

možno v menu Industry vľavo hore. Preklikaj si ich tam.
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

Uživatelský avatar
Inconnu
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 157
Registrován: 06 led 2012, 09:55

Re: Problém

Příspěvek od Inconnu » 10 led 2012, 08:47

Není možnost stavby továren závislá i na úrovni infrastruktury? Zrovna jsem hrál za číňany a někde stavět továrny možno (infrastruktura 40%+), někde ne (pod 40%).

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 2 - Single Player“