Problem s hoi2tech

Pokud chcete diskutovat o Single Playeru čisté verze Hearts of Iron 2 zde máte možnost.

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix

Odpovědět
Lleinad
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 8
Registrován: 30 čer 2010, 10:16

Problem s hoi2tech

Příspěvek od Lleinad » 30 čer 2010, 11:24

Zdravim
Stahl jsem si program hoi2tech (program ukazujici technologicky vyzkum) ale nefunguje mi.
Hlasi tuto chybu:

Obrázek

Poradte co a jak.
Diky

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Problem s hoi2tech

Příspěvek od abec3 » 01 črc 2010, 20:59

on ukazuje tech výskum ostatným zemí? nie je na to náhodu cheat?
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

Lleinad
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 8
Registrován: 30 čer 2010, 10:16

Re: Problem s hoi2tech

Příspěvek od Lleinad » 01 črc 2010, 21:35

Ne cheat to neni.Neukazuje to aktualni stavy,ale co kam vede,jak dlouho trva vyzkum a podobne.
Teda, takhle mi to bylo vysvetleno :)

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Problem s hoi2tech

Příspěvek od abec3 » 01 črc 2010, 22:28

tak to je dobré..odkiaľ to máš?
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

Lleinad
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 8
Registrován: 30 čer 2010, 10:16

Re: Problem s hoi2tech

Příspěvek od Lleinad » 02 črc 2010, 08:49

Je to ke stazeni ze stranek Jajjun.com,servr co dela i toto forum.

http://hoi.jajjun.com/news.php

Uživatelský avatar
abec3
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1232
Registrován: 01 kvě 2010, 06:46
Bydliště: Čadca/Praha

Re: Problem s hoi2tech

Příspěvek od abec3 » 02 črc 2010, 21:32

jasné jasné, odtiaľ som sa dostal sem, na fórum..keď som to našiel nebolo to pre mňa atraktívne a teraz ma nenapadlo sa tam pozrieť..
Obrázek
http://cz.buildstate.net/stat.php?nick=kysuce
Čas*úsilie je konštantné; tzn. s ubúdajúcim časom dosahuje úsilie nekonečných hodnôt.

Stormtiger1
Vojín
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: 06 led 2012, 23:48

Re: Problem s hoi2tech

Příspěvek od Stormtiger1 » 10 led 2012, 22:27

Trochu oživím toto vlákno.
Program jsem si stáhnul, spustil a běží.
Nechápu však, jak program funguje či spíše jeho vypovídající hodnotu délky výzkumu. :cry:
Podle programu mám při spuštění hry (GER) základní technologii roku 1936-38 (je jedno která zbraň) vyzkoumat dejme tomu za 110 dnu při správném techtýmu.
Ať se snažím jakýmkoliv nastavením hry, či zasahováním do bonusů v programu, reálně mi výzkum ve hře běží o 30-40% pomaleji, takže s výsledkem dejme tomu 160 dnů.

Je v programu chyba?

Pozn.Začátečník cca 3-4měsíce, toto fórum i cizojazičné odkazy louskám :wink:
Narazil jsem např. na info, že je postih u rushovaných výzkumů, ale předesílám, že mi to neodpovídá ani u výzkumů v daném roce :(

Díky :lol:

Uživatelský avatar
Inconnu
Rotmistr
Rotmistr
Příspěvky: 157
Registrován: 06 led 2012, 09:55

Re: Problem s hoi2tech

Příspěvek od Inconnu » 11 led 2012, 12:28

To by mě taky zajímalo i třeba vliv skillu výzkumného týmu na délku výzkumu.

Odpovědět

Zpět na „Hearts of Iron 2 - Single Player“