Stránka 1 z 1

sklady surovin

Napsal: 14 pro 2008, 09:42
od Barco
ked mam dva sklady surovin a cerpam iba z jedneho ako dostanem tie zasoby s druheho do prveho skladu?

Re: sklady surovin

Napsal: 14 pro 2008, 11:44
od J1rka
Přestaneš dovážet suroviny do druhého skladu a pak ty co tam zbyly, odvozíš pomocí transportů, tam kam potřebuješ.

Re: sklady surovin

Napsal: 29 zář 2010, 13:34
od Saigo
Jak se dá takový sklad surovin vytvořit nebo je n některých oblastech a v nškterých není??

Re: sklady surovin

Napsal: 01 říj 2010, 11:52
od Duke
Saigo píše:Jak se dá takový sklad surovin vytvořit nebo je n některých oblastech a v nškterých není??
Vytvářejí se automaticky. Například když obsadíš území, které neni spojeno s tvým pozemní cestou.