Project Synergy

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Crusader Kings II.

Moderátoři: Atlantis, martas3, Vals, Phoenix

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8939
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Project Synergy

Příspěvek od Vals » 12 dub 2013, 21:50

Nicméně byl trochu rozdíl mezi vysokou šlechtou a běžnou populací. Přinejmenším v kvalitě výživy i fyzické náročnosti života... A i když felčaři byli vesměs šarlatáni i pro bohaté, tak je rozdíl mezi porodem někde na slamníku a v čisté posteli s dostatkem odborné pomoci...

Uživatelský avatar
Scar
Poručík
Poručík
Příspěvky: 1226
Registrován: 18 kvě 2007, 17:16
Bydliště: Brno

Re: Project Synergy

Příspěvek od Scar » 13 dub 2013, 00:10

teď jsem četl, že nějaký šlechtic ze stavovského povstání měl s ženou celkem 16 dětí a dospělosti se jich dožilo 5, takže mě to ze synergy modu celkem aj vyhovuje

Uživatelský avatar
Mickeye
Desátník
Desátník
Příspěvky: 25
Registrován: 03 led 2007, 23:10
Bydliště: Aggra
Kontaktovat uživatele:

Re: Project Synergy

Příspěvek od Mickeye » 13 dub 2013, 11:01

Pořád se ale bavíme o hře, a byť jde o "simulaci" středověku, prioritou je zábava. Až tak velká úmrtnost mi zábavná nepřijde. :)
Obrázek

Tutajnek
Četař
Četař
Příspěvky: 69
Registrován: 29 srp 2009, 14:18

Re: Project Synergy

Příspěvek od Tutajnek » 14 dub 2013, 17:11

Mickeye píše: @Tutajnek: myslíš ProjectSynergy1.04\interface\coats_of_arms.gfx ? jestli ještě nemáš, pošlu.
No nemám, budu rád, protože mne to s těmi přeházenými erby dost prudí.

Otakar
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 08 lis 2012, 18:41

Re: Project Synergy

Příspěvek od Otakar » 14 dub 2013, 22:56

Stáhnul jsem si poslední verzi tohoto skvělého modu a musím říct, že nemá chybu. Teda až na jednu. Pro vytvoření Českého království je v podmínkách držet tři vévodské tituly a já krom vévodství českého a markrabství moravského jiné neznám, může mi někdo vysvětlit oč jde? Já totiž nemám šajna. :)

9fabe
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 305
Registrován: 03 led 2010, 16:38

Re: Project Synergy

Příspěvek od 9fabe » 15 dub 2013, 05:53

kedže projekt synergy používa systém vytvárania z CK+ tak podmienkou na vytvorenie akéhokoľvek kráľovstva sú minimálne 3 vojvodcovské tituly (duchy). Takže skús získať nejaké cez ,,holy war,, . Prípadne využi snatkovú politiku alebo toho že tvoja manželka má nárok na poľskú korunu .

Otakar
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 08 lis 2012, 18:41

Re: Project Synergy

Příspěvek od Otakar » 15 dub 2013, 07:19

9fabe píše:kedže projekt synergy používa systém vytvárania z CK+ tak podmienkou na vytvorenie akéhokoľvek kráľovstva sú minimálne 3 vojvodcovské tituly (duchy). Takže skús získať nejaké cez ,,holy war,, . Prípadne využi snatkovú politiku alebo toho že tvoja manželka má nárok na poľskú korunu .
Aha, to jsem nevěděl. To nechal Paradox takovou hrubku bez povšimnutí? Předpokládám, že možnost tuto skutečnost změnit je nulová, když to není ani v modu. :(
Byl by někdo tak laskavý a popsal by mi postup jak a co v adresáři přepsat aby království české bylo již na začátku hry? Je možné změnit i systém nástupnictví? Myslím tím opět v adresáři. Rád bych aby byla primogenitura již od počátku. Díky moc. :)

9fabe
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 305
Registrován: 03 led 2010, 16:38

Re: Project Synergy

Příspěvek od 9fabe » 15 dub 2013, 09:32

rád by som pomohol len som jeleň zo syntaxe , kdeže súbor o vojvodstve českom v synergy móde ,,asi,, neexistuje a tým pádom neviem skopírovať vlastníkov vojvodstva českého do súboru kráľovstva českého. Ale ja ti odporúčam mod CK+ lebo tam je české kráľovstvo od začiatku.
Môj názor na synergy je taký ,že musia toho ešte veľa opraviť .

Otakar
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 08 lis 2012, 18:41

Re: Project Synergy

Příspěvek od Otakar » 15 dub 2013, 10:08

To nevadí, v mém plánu na obsazení evropy nějaké to vévodství bude :D spíš jsem trochu puntičkář. S CK+ mám bohaté zkušenosti a i když jsem Synergy nainstaloval teprve včera a hrál ho jen pár minut tak jsem byl nadšen (mapa, tituly atd.) takže od něj určitě neupustím. Ohledně té primogenitury, asi nevíš jak na to?

9fabe
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 305
Registrován: 03 led 2010, 16:38

Re: Project Synergy

Příspěvek od 9fabe » 15 dub 2013, 12:48

to dedičské právo (primogeniture) a aj držitelia konkrétneho titulu sú v rovnakom súbore , kedže ide o data toho titulu. Ale vlastne čo chceš s tou primogeniturou?

Otakar
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 08 lis 2012, 18:41

Re: Project Synergy

Příspěvek od Otakar » 15 dub 2013, 15:52

9fabe píše:to dedičské právo (primogeniture) a aj držitelia konkrétneho titulu sú v rovnakom súbore , kedže ide o data toho titulu. Ale vlastne čo chceš s tou primogeniturou?
No chtěl bych nastavit primogenituru již od počátku hry, normálně hra za Čechy začíná s dědictvím nejstaršího člena rodu. Tzn. zapnu scénář 1066 a v zákonech je primogeniture. Snad jsem to vysvětlil správně. :D

Marien
Desátník
Desátník
Příspěvky: 45
Registrován: 17 úno 2013, 17:46

Re: Project Synergy

Příspěvek od Marien » 15 dub 2013, 16:13

Jasně a v Čechách platí gavelkind na začátku hry. Tak to udělej ze hry. Po 10 letech vlády, pokud máš dobré vztahy s vazaly, vyvolej zmenu nástupnického práva. Takže v roce 1076 můžeš mít primogenitiru.
Registrace: CK2
DLC: Ruler designer; Shields I; Shields II
MODY: Synergy project
finální čeština 0.11 pro Synergy Project v1.4 je nyní součástí češtiny CK2 v0.98a

Uživatelský avatar
Princ Evžen Savojský
Osobní Strážce Obří Chobotnice
Osobní Strážce Obří Chobotnice
Příspěvky: 3438
Registrován: 10 dub 2006, 07:27
Bydliště: Hundred Acre Wood
Kontaktovat uživatele:

Re: Project Synergy

Příspěvek od Princ Evžen Savojský » 15 dub 2013, 17:20

Otakar píše:
Aha, to jsem nevěděl. To nechal Paradox takovou hrubku bez povšimnutí? Předpokládám, že možnost tuto skutečnost změnit je nulová, když to není ani v modu. :(
Byl by někdo tak laskavý a popsal by mi postup jak a co v adresáři přepsat aby království české bylo již na začátku hry? Je možné změnit i systém nástupnictví? Myslím tím opět v adresáři. Rád bych aby byla primogenitura již od počátku. Díky moc. :)
Těžko za to může Paradox, když je to mod :D
A v CK2+ to tvůrci myslím obešli tím, že je tam České království hned od počátku.
Jan Havran z Trojvlčí, nejvyšší kapitán Šerých plášťů.
Obrázek

Otakar
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 23
Registrován: 08 lis 2012, 18:41

Re: Project Synergy

Příspěvek od Otakar » 15 dub 2013, 18:03

Jo ahá, já jsem to špatně přečetl, myslel jsem že Synergy používá systém vytváření království z Vanily a ono to je z CK2+, tak to už chápu. :D

Uživatelský avatar
Mickeye
Desátník
Desátník
Příspěvky: 25
Registrován: 03 led 2007, 23:10
Bydliště: Aggra
Kontaktovat uživatele:

Re: Project Synergy

Příspěvek od Mickeye » 16 dub 2013, 16:53

@Otakar: Pokud chceš vytvořit království jen s 2 vévodskými tituly, změň si to přímo v defines.lua v Synergy:

Kód: Vybrat vše

	REQ_DUCHIES_FOR_KINGDOM_CREATION = 3, 	-- Number of held duchies required to create a kingdom (for rulers who are not already kings or emperors)
Jednoduše změň 3 na 2, tak jako to je v původním nastavení CK2, a máš po starostech.

Stejně tak by mělo jít změnit nastavení dědičných práv přímo na startu scénáře. Musíš si ale najít kde se to dá změnit, z hlavy to nevím a hledat se mi to nechce. :)
Obrázek

perun14
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 19
Registrován: 10 kvě 2013, 21:14

Re: Project Synergy

Příspěvek od perun14 » 10 kvě 2013, 21:21

Nevím, zdá-li jde o chybu, ale v tomto módu mi nejde vytvořit České císařství. Jak je to možné když to čerpá z CK2+ ? Je to účelové, nebo je chyba na moji straně? :?

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8939
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Project Synergy

Příspěvek od Vals » 11 kvě 2013, 08:51

Císařství? To nebyloo nikde. Pokud myslíš království, tak je zde nutné mít tři vévodské tituly. Takže musíš k Čechám a Moravě ještě jeden získat a již to půjde.

perun14
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 19
Registrován: 10 kvě 2013, 21:14

Re: Project Synergy

Příspěvek od perun14 » 11 kvě 2013, 13:49

Ne opravdu jsem myslel císařství, pro vytvoření císařského titulů je potřeba mít 3 královské tituly. Takhle to alespoň funguje v CK 2+ a doufal jsem, že to půjde i v Project Synergy.


Obrázek

Uživatelský avatar
tovlasek
Podpraporčík
Podpraporčík
Příspěvky: 398
Registrován: 15 dub 2012, 09:21
Bydliště: Praha

Re: Project Synergy

Příspěvek od tovlasek » 11 kvě 2013, 14:23

Já myslím že to tak je ,že potřebuješ 3 královské tituly tak jsem taky vytvořil Srbské Císařství
"La mort n'est rien, mais vivre vaincu et sans gloire, c'est mourir tous les jours"-Napoleon Bonaparte.

perun14
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 19
Registrován: 10 kvě 2013, 21:14

Re: Project Synergy

Příspěvek od perun14 » 11 kvě 2013, 15:40

No právě, ale v Project Synergy verze 1.07 ovládám české království, polské a uherské a stále nemám možnost vytvořit české císařství, tak nevím kde je chyba. Podotýkám, že jsem nezávislý. :-/

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Crusader Kings II“