Modifikace: Hra o trůny

Sem směřujte vše týkající se úprav a módů Crusader Kings II.

Moderátoři: Atlantis, Minreth, Vals, Phoenix

Inman
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 254
Registrován: 07 říj 2007, 19:16

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Inman » 18 led 2013, 19:44


pasos
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 19 kvě 2012, 23:06

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od pasos » 28 led 2013, 15:14

Zdravím,
pokud by měl někdo zájem pomoci mi s testováním mé češtiny pro tento mod, tak pro něj mám jeden link:

http://www.ulozto.cz/xW1VBWd/asoiaf0-4czv0-1-rar

Jedná se o češtinu pro ASOIAF mod 0.4. Postup nahrání češtiny je v přiloženém *.doc souboru.

S pozdravem

Pasos

Praetorian
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 244
Registrován: 23 črc 2009, 10:41

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Praetorian » 28 led 2013, 19:21

Pro začátek chybí jakýkoliv překlad u okénka frakcí (2. z prava v horní liště vedle okénka s podobiznou panovníka)

pasos
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 19 kvě 2012, 23:06

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od pasos » 27 dub 2013, 07:38

Zdravím, po delší době se hlásím ohledně mého překladu pro mod ASOIAF do Crusader Kings 2. Pokud by měl někdo zájem testnout další verzi, nechť si ji stáhne z http://ulozto.cz/xiKzJ8cE/0-4-2czasoiafmodck2-rar a při instalaci se řídí pokyny přiloženými v *.doc souboru. Dotyčný by měl mít nainstalovanou i češtinu pro vanilla CK2. Nalézt odkaz na ni je možno zde na foru z http://hoi.jajjun.com/crusader-kings-ii-cestina-v098a/. Samotný mod se nachází na adrese http://citadel.prophpbb.com/topic2534.h ... c370db4219 a jedná se o verzi modu 0.4.2 na kterou funguje i má čeština. Tento mod je funkční na verzi CK2 1.092. Nepřekládal jsem celkem dost území, abych to nepřeložil třeba jinak, než by to mohlo být. Pokud by měl někdo návrhy na překlad určitých lokací, může mi je zaslat na mail: pasos@seznam.cz

Díky za případnou pomoc při testování češtiny a sorry za tapetu. V dalších úpravách budu samozřejmě pokračovat.

tomasisko
Vojín
Vojín
Příspěvky: 1
Registrován: 31 kvě 2013, 13:25

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od tomasisko » 31 kvě 2013, 13:28

Chtěl bych se zeptat, jak hraju s modem Game of Thrones tak hra se stava skoro nehratelna aji na nejmensi rychlosti ale mod vypnu a hraju normalně tak hra je plynula i za nejrychlejsi rychlosti ? Nevíte co to může dělat ? GoT mám rád a normalni evropa mě moc nebaví.

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8920
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Vals » 31 kvě 2013, 15:57

Dělá to logicky ten mód. Většina módů (a GoT není výjimkou) přidává spoustu věcí navrch, které v původní hře nejsou. Mnohdy právě z důvodu, že by příliš zatížily engine... Dělat se s tím nedá prakticky nic, pouze pokud máš více jak 2 GB RAM, tak je možné dosáhnout malého zrychlení skrze otevření paměti nad ty 2GB pro hru. Ale to nijak veliký rozdíl zpravidla neudělá...

Lukyn223
Desátník
Desátník
Příspěvky: 34
Registrován: 08 čer 2013, 09:31

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Lukyn223 » 09 čer 2013, 17:24

Mám úplně stejný problém taky se my po chvilce hraní hra začne sekat. Základní CK II my jede v pohodě. Chtěl bych se zeptat jestli ten mód jde někomu bez sekání?

Lukyn223
Desátník
Desátník
Příspěvky: 34
Registrován: 08 čer 2013, 09:31

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Lukyn223 » 10 čer 2013, 07:29

Už jsem zjistil čím to je. Mohlo za to to že jsem neměl patch 1.092 ale jenom 1.091 jakmile jsem patch stáhl šlape to na pohodu.

Lukyn223
Desátník
Desátník
Příspěvky: 34
Registrován: 08 čer 2013, 09:31

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Lukyn223 » 13 čer 2013, 17:19

Dobrý den chtěl bych se zeptat neví někdo jak získat vallyrijský meč?

Praetorian
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 244
Registrován: 23 črc 2009, 10:41

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Praetorian » 03 črc 2013, 11:08

http://citadel.prophpbb.com/topic2800.html

Rozumím tomu tedy správně, že pro mod přidávající Essos nebude potřeba jiné DLC než Republika, že ano? 8)

Uživatelský avatar
Pilaro
Desátník
Desátník
Příspěvky: 25
Registrován: 22 dub 2011, 19:51
Bydliště: Praha

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Pilaro » 12 črc 2013, 01:15

Ahoj, tenhle mód mě láká už dlouho, tak jsem ho stáhl pro v1.103 protože mám koupený na Steamu, tak se mi automaticky patchuje. Řekne mi prosim někdo, jestli bude kompatibilní s češtinou na nižší verzi? Nebo jak to můžu odpatchovat? díky

A trochu mimo téma: Pro společné milovníky herní série Zaklínač + CK2 v jednom :) , co říkáte na tohle?
http://imageshack.us/a/img580/8445/dejurekingdoms.jpg

Edit: doporučujete instalovat submods? New Borders, Advisor fix, Free Realms..atd.. Pokud ano, tak jaké z nich?
„Byli bychom zcela nepochybně zůstali viset na jejich (československých) opevnění, protože jsme prakticky neměli žádné prostředky prolomit je.“
Erich von Manstein - u Norimberského vojenského tribunálu v roce 1946

Lukyn223
Desátník
Desátník
Příspěvky: 34
Registrován: 08 čer 2013, 09:31

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Lukyn223 » 30 črc 2013, 16:02

Pilaro píše:Ahoj, tenhle mód mě láká už dlouho, tak jsem ho stáhl pro v1.103 protože mám koupený na Steamu, tak se mi automaticky patchuje. Řekne mi prosim někdo, jestli bude kompatibilní s češtinou na nižší verzi? Nebo jak to můžu odpatchovat? díky

A trochu mimo téma: Pro společné milovníky herní série Zaklínač + CK2 v jednom :) , co říkáte na tohle?
http://imageshack.us/a/img580/8445/dejurekingdoms.jpg

Edit: doporučujete instalovat submods? New Borders, Advisor fix, Free Realms..atd.. Pokud ano, tak jaké z nich?
Jo tak o tomhle jsem snil ck2 + zaklínač můj nejoblíbenější svět. Jenom bych se chtěl zeptat nevíte kdy to bude hotový nebo tak?

pasos
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 19 kvě 2012, 23:06

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od pasos » 14 zář 2013, 13:00

Nová verze češtiny pro mod game of thrones ve verzi 0.4.7.2. Dlouho jsem to tu neupdatoval. Omlouvám se. Postup pro aplikaci cz naleznete v raru.

http://ulozto.cz/xHuVKxPD/czasoiafck2-rar

Lukyn223
Desátník
Desátník
Příspěvky: 34
Registrován: 08 čer 2013, 09:31

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Lukyn223 » 15 zář 2013, 16:42

Díky jsi fakt borec!!

de Charo
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 11
Registrován: 30 říj 2013, 17:41

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od de Charo » 11 lis 2013, 19:20

Mě tento mod vůbec nefunguje, když po pustím a odehraji pár dní a nahodí mi to nějaký event, který je prázdný bez obrázku bez textu, bez tlačítka a a několik desítek oken s "jistě mou žádost podpoří" co s tím ?

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8920
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Vals » 11 lis 2013, 20:37

Instaluješ to pravděpodobně špatně - nedávej to do složky se hrou, ale do dokumentů, kde má CK rovněž vytvořenou složku. Tam založ adresář mod (pokud již není vytvořen) a do něj to nainstaluj. Je to v readme modu.

Praetorian
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Příspěvky: 244
Registrován: 23 črc 2009, 10:41

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Praetorian » 23 pro 2013, 14:03

Tak konečně je venku 0.5 verze která přidává celý nový kontinent. Pasosi, ujmeš se překladu? :wink:

pasos
Vojín
Vojín
Příspěvky: 4
Registrován: 19 kvě 2012, 23:06

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od pasos » 28 pro 2013, 20:20

problém s "jistě mou žádost podpoří" jsem hledal, ale nepovedlo se. budu pokračovat v hledání kvůli snaze o další překlad, ale dřív jak po dopsání semestrálních prací (dělám školu dálkově) se k tomu nedostanu. pokud by se toho někdo chtěl ujmout, pak by mi to nevadilo a třeba bych plnil jen funkci pomocníka. já se k tomu dostanu opravdu až na konci ledna.

Lukyn223
Desátník
Desátník
Příspěvky: 34
Registrován: 08 čer 2013, 09:31

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od Lukyn223 » 23 úno 2014, 20:52

Nechci tě otravovat. Jenom bych se zeptal, je reálné, že bude nová čeština ke Hře o trůny. Jinak moc děkuji za předchozí češtinu, která mi ve hraní hodně pomohla.

She
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 7
Registrován: 03 dub 2012, 10:05

Re: Modifikace: Hra o trůny

Příspěvek od She » 25 úno 2014, 09:22

Mám trochu problém a ani pan Google si neví rady, lépe řečeno jeho rady nefungují. Mám hru koupenou přes Stream, nemám žádné mody, pouze tento a hodně o něj stojím. Mám nahozenou jak vaši češtinu, tak i češtinu celé hry, nijak více hru změněnou nemám. Problém je ten, že mod Hry o trůny mi nefunguje. Najede na výběr postav a při nahrávání Joffreyho či koho to bez větších cavyků prostě padne. Pokud nahodím starší verzi hry, tak pro změnu problém s DLC nebo něčím co zní podobně. Nemáte někdo zkušenosti co s tím?

Hm, tak to dělá čeština k tomuto modu, bez ní to šlape v pořádku.

Odpovědět

Zpět na „Módy a Editace Crusader Kings II“