Aktualizace 2.1

Opět buduj a sleduj rozmach své vlastní rodinné dynastie. Dobyj, vyžeň nebo z dalších území vytvářej vazaly ve středověké Evropě. Využij svých špiónů a spolupachatelů k dosažení svých vlastních ambicí. Braň svoji náboženskou víru a nebo se připoj ke křížové válce nebo džihádu! Vyzkoušej tvrdý život středověkého vládce.

Moderátoři: Atlantis, martas3, Vals, Phoenix

Odpovědět
Josef81
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 294
Registrován: 24 říj 2011, 16:24

Aktualizace 2.1

Příspěvek od Josef81 » 25 bře 2014, 19:38

Lidi jak jste na tom s uloženýma hrama po aktualizaci?Mě to u savu píše naspodu červeným "pre 2.1" a nejde to vůbec načíst....Pokud jsem to správně pochopil,tak po aktualizaci na verzi 2.1..... už hra není schopna a nedovolí načíst jakýkoliv save uložený před aktualizací.Podotýkám,že hru mám v angličtině,takže češtinou to není.To mě dost nasr..... protože ještě pořád hraju za Velkou Moravu a mám tam opravdu obrovskou říši,která spolkla celou střední Evropu,Čechy,Polsko,Uhry Bavorsko,kus Bulharska kterému teď vládne moje matka Kus HRE a Ruska,podařilo se mi rozprášit Mongolské hordy ( podotýkám,že jen díky tomu,že se do sebe navzájem pustil Íl-chanát a Zlatá horda a navíc se do toho vložili Rusové a tak jsem neváhal,taky na ně zaútočil a pomohl dokončit jejich zkázu).Ale to jen tak bokem.

Hlavně mě zajímá,jak je to s těma uloženýma hrama.Nerad bych se vzdával tak skvěle rozjeté hry.Stálo mě to opravdu hodně dřiny dotlačit Mojmírovce až tak daleko a vysoko......Neví někdo jak to je a co stím???

de Charo
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 11
Registrován: 30 říj 2013, 17:41

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od de Charo » 26 bře 2014, 10:53

V oznamku u tohle patche píšou že staré savy nepůjdou spustit, což je opravdu opravdu velká škoda. možná, ale když si nějak pohraješ se savy a přepíšeš je??... jinak mě tenhle patch ani nejde stáhnout, když spustím laucher a dám aktualizovat tak nic...

Dosec
Desátník
Desátník
Příspěvky: 38
Registrován: 08 bře 2013, 11:58

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Dosec » 26 bře 2014, 15:27

Na paradox foru to píšou ,vrátit se ve steamu na předchozí patch,pak vám pojede i nová čeština i savy.
„Dobrá, tak jsou nalevo, jsou napravo, jsou před námi a jsou za námi - tentokrát nám už neutečou.“

Josef81
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 294
Registrován: 24 říj 2011, 16:24

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Josef81 » 26 bře 2014, 23:40

Dosec píše:Na paradox foru to píšou ,vrátit se ve steamu na předchozí patch,pak vám pojede i nová čeština i savy.
A jak se vrátím na předchozí patch?Jde mi hlavně o ten starý save....Chci to dohrát

Dosec
Desátník
Desátník
Příspěvky: 38
Registrován: 08 bře 2013, 11:58

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Dosec » 27 bře 2014, 07:42

Na steamu klikneš pravým na CK2 dáš vlastnosti,záložka beta a v ní si vybereš ten poslední patch před indií,steam už si to sám dotahá,je to pár mega a za minutu hraješ.
„Dobrá, tak jsou nalevo, jsou napravo, jsou před námi a jsou za námi - tentokrát nám už neutečou.“

Josef81
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 294
Registrován: 24 říj 2011, 16:24

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Josef81 » 27 bře 2014, 17:21

Dosec píše:Na steamu klikneš pravým na CK2 dáš vlastnosti,záložka beta a v ní si vybereš ten poslední patch před indií,steam už si to sám dotahá,je to pár mega a za minutu hraješ.
Dík moc!!

Josef81
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 294
Registrován: 24 říj 2011, 16:24

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Josef81 » 27 bře 2014, 17:44

Jen ještě jeden dotaz.Když to vrátím na starý patch,jak sde potom zase vrátím k poslední aktualizaci?Pustím znovu automatické aktualizace?Nebo se mi nejnovější patch oběví tam kde jsem si dal stáhnout ten starý?

Dosec
Desátník
Desátník
Příspěvky: 38
Registrován: 08 bře 2013, 11:58

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Dosec » 28 bře 2014, 08:43

V té záložce beta klikneš do prázdýho pole (jako že se žádnýho beta testování patchů nechceš účastnit ) a steam natáhne nejnovější verzi kterou paradox vydal.
„Dobrá, tak jsou nalevo, jsou napravo, jsou před námi a jsou za námi - tentokrát nám už neutečou.“

Josef81
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 294
Registrován: 24 říj 2011, 16:24

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Josef81 » 28 bře 2014, 15:02

Dosec píše:V té záložce beta klikneš do prázdýho pole (jako že se žádnýho beta testování patchů nechceš účastnit ) a steam natáhne nejnovější verzi kterou paradox vydal.

jojo,už jsem na to přišel.Ale dík za radu.Máš to u mě..... :D

Timoteus
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 795
Registrován: 28 úno 2014, 09:34
Bydliště: Slovensko

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Timoteus » 28 bře 2014, 19:49

Zdravím, neviem čo to patrí sem...ale pred Rajasom som normálne hral..normálne som hral i s rajasom ked som ho nemal kupený...bola tam mapa atd...ale dnes som si kupil rajasa...a zrazu mi nejdu ani hry, ktoré som začal hrať už po rajasovi (vydaní) ,ale zároven pred kupením rajasa...čo mám robiť?
“Uvedomte si teda, bratia moji a druhovia v zbroji, že spomienka našej smrti, našej pamiatky, slávy a slobody nám poskytnú večný život.Konštantín XI. Dragases

Timoteus Scholastikos

Uživatelský avatar
HerrKaleun!
Rotný
Rotný
Příspěvky: 107
Registrován: 29 kvě 2013, 08:51
Bydliště: Sudetenland

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od HerrKaleun! » 29 bře 2014, 18:20

Timoteus píše:Zdravím, neviem čo to patrí sem...ale pred Rajasom som normálne hral..normálne som hral i s rajasom ked som ho nemal kupený...bola tam mapa atd...ale dnes som si kupil rajasa...a zrazu mi nejdu ani hry, ktoré som začal hrať už po rajasovi (vydaní) ,ale zároven pred kupením rajasa...čo mám robiť?
Možná že tu nekompatibilitu způsobuje to DLC a né ten patch zkus to DLC vypnout jestli ti to půjde

Timoteus
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 795
Registrován: 28 úno 2014, 09:34
Bydliště: Slovensko

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Timoteus » 29 bře 2014, 19:52

Skúsil som to bez Rjasa...je to také isté...ono tu ide o to, že i ked uložím normálnu hru, uloží sa mi ako iron mode...pri loženom pričinku je tá ruka....+ pod tým nápis že uložená hra je poškodená (broken)...a načítať mi idú iba autosavy...ked kliknem na tieto uložené hry, tak sa mi zobrazí prázdna mapa...bez štátov....
“Uvedomte si teda, bratia moji a druhovia v zbroji, že spomienka našej smrti, našej pamiatky, slávy a slobody nám poskytnú večný život.Konštantín XI. Dragases

Timoteus Scholastikos

Timoteus
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 795
Registrován: 28 úno 2014, 09:34
Bydliště: Slovensko

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Timoteus » 30 bře 2014, 07:50

Heuréka....mám to..ked som dával uložiť hru, boo tam také tlačítko, že kompritovať save...ked som to vypal, ide to ok....
“Uvedomte si teda, bratia moji a druhovia v zbroji, že spomienka našej smrti, našej pamiatky, slávy a slobody nám poskytnú večný život.Konštantín XI. Dragases

Timoteus Scholastikos

memo
Rotný
Rotný
Příspěvky: 107
Registrován: 06 zář 2010, 11:55

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od memo » 30 bře 2014, 20:07

Víte někdo něco o tom, proč zmizela ikonka reformace u slovanů? Nikde jsem k tomu nic nezjistil, jestli je to chyba nebo se reformuje už jinak.

Timoteus
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 795
Registrován: 28 úno 2014, 09:34
Bydliště: Slovensko

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od Timoteus » 30 bře 2014, 20:20

zistil som ale, že iron mody mi stale nejdu...čo sa týka tej reformácie tak ja to tam mám normálne....akurát, neviem presne ktoré tlačítko myslíš...to v zložke náboženstvo, alebo to ktoré sa ti hore objaví ak splníš požiadavky...
“Uvedomte si teda, bratia moji a druhovia v zbroji, že spomienka našej smrti, našej pamiatky, slávy a slobody nám poskytnú večný život.Konštantín XI. Dragases

Timoteus Scholastikos

memo
Rotný
Rotný
Příspěvky: 107
Registrován: 06 zář 2010, 11:55

Re: Aktualizace 2.1

Příspěvek od memo » 30 bře 2014, 20:38

To které je záložce. Když ještě nejsou splněny podmínky, tak bylo zašedlé, ale dalo se podívat, co člověk potřebuje, ale teď se mi nějak ztratilo a prostě tam není. Ale pokud ho tak máš, tak to bude asi nějaká chyba u mě.

Odpovědět

Zpět na „Crusader Kings II“