Crusader Kings II.

Opět buduj a sleduj rozmach své vlastní rodinné dynastie. Dobyj, vyžeň nebo z dalších území vytvářej vazaly ve středověké Evropě. Využij svých špiónů a spolupachatelů k dosažení svých vlastních ambicí. Braň svoji náboženskou víru a nebo se připoj ke křížové válce nebo džihádu! Vyzkoušej tvrdý život středověkého vládce.

Moderátoři: Atlantis, martas3, Vals, Phoenix

Odpovědět
biggris
Podpraporčík
Podpraporčík
Příspěvky: 370
Registrován: 28 dub 2012, 11:12

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od biggris » 29 dub 2013, 15:36

Tak tohle jsem neměl vidět...až 28.5.???!! :whip:

PTichyy
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 11 pro 2012, 20:41

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od PTichyy » 30 dub 2013, 18:15

No aspoň už je datum a ne jen že to bude v druhém čtvrtletí :D

SteveTR
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 738
Registrován: 14 úno 2012, 21:02
Bydliště: Mons

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od SteveTR » 30 dub 2013, 19:52

A já si zprvu myslel, že vyjde 28. 4. To bychom rozšíření už dva dny hráli. :?
byl Karel ze Zářičan, Štefan Pražský, Štěpán II.
je Kašpar I. Řekopolský

"Exterminate!" - Neznámý dalek

PTichyy
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 11 pro 2012, 20:41

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od PTichyy » 05 kvě 2013, 03:29

A máme tu vývojářský deník od Paradoxu, zatim to vypadá paradně :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yoF84KVR9F8#!

biggris
Podpraporčík
Podpraporčík
Příspěvky: 370
Registrován: 28 dub 2012, 11:12

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od biggris » 06 kvě 2013, 14:46

Vypadá to hodně zajímavě :)

Uživatelský avatar
Lubis
Praporčík
Praporčík
Příspěvky: 467
Registrován: 08 čer 2008, 14:44

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Lubis » 21 kvě 2013, 16:42

Tak si musim postezovat, jak me hra neskutecne vytocila. Hraju za republiku Ancona. Panstvi rodiny v pohode rozsiruji, a najednou event, veleregent se rozhodl ze strategickych duvodu pridelit rodeine te a te 3 obchodni stanice, neda se jinak nez odsouhlasit. Zacina se ve me vrit krev, jedna stanice rovna se > 400 zl pri prijmu 6 za mesic. O dva mesice pozdeji, Benatky vyhlasi valku kvuli me stanici v Soluni, ac pouhy patricij, najmu zoldaky a pomaham veleregentovi, obsadim vsechny obchodni stanice Benatek v Italii a k tomu i samotne Benatky, valecne skore v tu chvili je -4% a veleregent prijima porazku. Vzteky sem hru vypnul a uz druhy den na ni nesahl :urazeny:
Sem zvedavy jak dlouhu mi to vydrzi :mrgreen:

Josef81
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 294
Registrován: 24 říj 2011, 16:24

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Josef81 » 21 kvě 2013, 17:22

Já hru za republiku vzdal,nějak mě to nebavilo a nechytlo.Zkrátka republiky mě docela dost zklamaly. :(

Inman
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 257
Registrován: 07 říj 2007, 19:16

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Inman » 27 kvě 2013, 18:00

Pokud nekdo nema originalku a chce si ji koupit, je akcicka na Crusader Kings II Collection - za 19,99 Euro.
Ale jen do cca 8 do rana 28/5/2013 :-)
http://www.gamersgate.com/DDB-CK2C/crus ... ion-bundle

Uživatelský avatar
HerrKaleun!
Rotný
Rotný
Příspěvky: 107
Registrován: 29 kvě 2013, 08:51
Bydliště: Sudetenland

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od HerrKaleun! » 29 kvě 2013, 09:32

Inman píše:Pokud nekdo nema originalku a chce si ji koupit, je akcicka na Crusader Kings II Collection - za 19,99 Euro.
Ale jen do cca 8 do rana 28/5/2013 :-)
http://www.gamersgate.com/DDB-CK2C/crus ... ion-bundle

Taky jsem na to čuměl ale nejsou prašule.

DannyGW
Vojín
Vojín
Příspěvky: 3
Registrován: 27 čer 2013, 20:34

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od DannyGW » 15 črc 2013, 23:45

Zdravim potreboval bych poradit v oblasti plynulosti hry... Mam problemy s plynulosti hry po nekolika odehranych hodinach prevedeno na cas ve hre prvnich deset let to jede skvele a pak se to zacne pomalu zpomalovat... Porad je to hratelny jen se chci zeptat v cem je chyba protoze mam snad vcelku dobry procesor amd phenom II X4 965 3.41GHz... Nebo mozna dobry neni ale v tom pripade bych chtel vedet co by na plynulost teto skvele hry stacilo... Mimochodem hru hraji s modem synergy 1.04 swmh2 map CK2+ mechanics vcetne tri ze ctyr dlcecek a ruznych packu a vylepseni a nejsem si jisty jestli to treba neni tim... Dekuji moc za pripadne odpovedi a rady...

biggris
Podpraporčík
Podpraporčík
Příspěvky: 370
Registrován: 28 dub 2012, 11:12

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od biggris » 16 črc 2013, 07:49

Synergy mod je imho jeden z nejpomalejších, jakej jsem kdy zkoušel. Uvidíš, že když zkusíš hrát bez modu, hra bude rčet naprosto v pohodě. Nebo s nějakým lépe odladěným. Já třeba hraju s Project Balance v kombinaci s SWMH mapou a nestěžuju a mám jen dvojjárovýho Athlona :)

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8944
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Vals » 16 črc 2013, 09:37

Jj, Synergy mód je hodně náročný. Tam to musíš buď překousnout nebo jít hrát nějaký jiný...

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Archom » 21 črc 2013, 17:49

Cau heled mam problem... chci hrad crusader kings 2 old gods za Znojmo ale v menu jak se vybira vladar nejde... kliknu a nic..to je normalni??
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8944
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Vals » 21 črc 2013, 18:04

Je možné, že v tom scénáři scénáři z devátého století není vládce Znojma nadefinován. Nebo možná musíš při výběru zvolit napřed zobrazení hrabat, jinak budeš vždy vybírat nadřazeného vládce.

Archom
Rotný
Rotný
Příspěvky: 109
Registrován: 07 kvě 2012, 18:06
Bydliště: Znojmo

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Archom » 21 črc 2013, 19:03

tak problem byl takovy ze kdyz jsem kliknul na Znojmo tak se vubec nic nestalo...pomohlo druhe preinstalovani hry s kompletnim vymazanim vseho i z dokumentu ap...
BTW delala to cestina pac neni na verzi 1.103 s dlc old golds... ale diky
Císař Marek II "Meč, který nosil Triglav" Moravský
Setník štítonošů knížectví Baatorského a jeden ze dvou přeživších bitvy u Krnova

Óóóóó Tvůj Bože !!!!! - Bender Ohýbač Rodriguez

obrazekhttp://i.imgur.com/ujJKncV.png[/imgleft]¨
obrazekhttps://imgur.com/a/QzQUU[/imgleft]¨

perun14
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 19
Registrován: 10 kvě 2013, 21:14

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od perun14 » 28 črc 2013, 18:33

Teprve dnes jsem zjistil, že se CK2 aktualizovala od 4. 7. 2013 na patch v1.103, ale ničeho jsem si nevšiml. Je něco nového?

Harold00
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 16
Registrován: 11 kvě 2013, 19:43

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Harold00 » 14 srp 2013, 19:12

Rollo de Normandie už není katolík a nežije v Nizozemí, naopak je pohan a žije v Skandinavii , a at jsem si to pustil kolikrát jsem chtěl a čekal do roku 920 stejně nezískal území ve Francii. S.turci vpadnou to přední asii místo východní evropy , stejně ale neútočí na Persii ale jdou cestou nejmenšího odporu :)) víc jsem toho nevypozoroval :)

Timoteus
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 28 úno 2014, 09:34
Bydliště: Slovensko

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Timoteus » 28 úno 2014, 10:04

Všimol som si, že ste tu spomínali republiky.... dnes som za ne skúšal hrať, konkrétne za republiku Janovskú (Genoea) a počiatku sa mi i darilo...začal som zarábať slušne peniaze...ako to pri republikách býva....no potom na mna začali útočiť patríciovia z Pisy.....raz patrícij raz ich samotný dóža a hned som nemal žiadnu obchodnú stanicu......zaujímavé bolo, že mali neustále vojsko v sile 8000 vojakov + podporu okolných countov.....len raz sa mi podarilo vyrovn ťa ich sile, tak som sa stiahol do Nice ( krajina vedľa Janova, je tam bonus obrany), zorganizoval som armáduaby ju viedol jeden z najlepších žoldnierov.....mal som zhruba 8300 vojakov + bbranný bbonus, oni asi 7500...na šrot ma zničili...som myslel že rozbúcham počítač.....poraďte, čo mám robiť?
T. S. P.

9fabe
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 305
Registrován: 03 led 2010, 16:38

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od 9fabe » 28 úno 2014, 11:25

daj si na dnes volno :D

Timoteus
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Příspěvky: 799
Registrován: 28 úno 2014, 09:34
Bydliště: Slovensko

Re: Crusader Kings II.

Příspěvek od Timoteus » 28 úno 2014, 13:41

Skúsil som to za Hanzu...je to tam lepšie...menej agresívne....vcelku sa mi darí...možno urobím AAR
T. S. P.

Odpovědět

Zpět na „Crusader Kings II“