Hra sa mi nedá uložiť

Opět buduj a sleduj rozmach své vlastní rodinné dynastie. Dobyj, vyžeň nebo z dalších území vytvářej vazaly ve středověké Evropě. Využij svých špiónů a spolupachatelů k dosažení svých vlastních ambicí. Braň svoji náboženskou víru a nebo se připoj ke křížové válce nebo džihádu! Vyzkoušej tvrdý život středověkého vládce.

Moderátoři: Atlantis, Minreth, Vals, Phoenix

Odpovědět
Deceitus
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2018, 16:16

Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Deceitus » 27 pro 2018, 16:27

Poprosím o radu . Mam original hru zo steamu prikupil som DLC Charlemanges a nejde mi hru vôbec uložiť . Dáva tam hlášku , že používam nepovolené znaky alebo mám málo miesta čo nie je pravda. Skúsil som reinstal ale nepomohlo. poradte čo s tým ?

Uživatelský avatar
Imperius
Rotný
Rotný
Příspěvky: 104
Registrován: 24 zář 2013, 11:59
Bydliště: SVK

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Imperius » 28 pro 2018, 12:06

1.smaz kompletne hru ,z dokumentov slozku Paradox i v steame zlozku crusader kings
2.skontrouluj ci nemas na steame ukladanie saveou do cloudu
3.cez windows luncher spust %appdata% a pozri ci tam nemas zlozku paradox a tu zmaz
4.ak hras s cestinou pripadne s modma-skus spustit najskor cistu hru ci to bude robit.
:pitka:
Naposledy upravil(a) Imperius dne 29 pro 2018, 06:11, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Lubis
Praporčík
Praporčík
Příspěvky: 459
Registrován: 08 čer 2008, 14:44

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Lubis » 28 pro 2018, 18:07

Pred zakoupenim DLC slo normalne ukladat?

Deceitus
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2018, 16:16

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Deceitus » 28 pro 2018, 20:36

Imperius píše:
28 pro 2018, 12:06
1.smaz kompletne hru ,z dokumentov slozku Paradox i v steame zlozku crusader kings
2.skontrouluj ci nemas na steame ukladanie saveou do cloudu
3.cez windows luncher spust %data% a pozri ci tam nemas zlozku paradox a tu zmaz
4.ak hras s cestinou pripadne s modma-skus spustit najskor cistu hru ci to bude robit.
:pitka:
ďakujem za radu akurat neviem čo je to ten windows launcher

Deceitus
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2018, 16:16

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Deceitus » 28 pro 2018, 20:37

Lubis píše:
28 pro 2018, 18:07
Pred zakoupenim DLC slo normalne ukladat?
ano mal som ine dlc uz tam aj cestinu a slo to

Jurig
Desátník
Desátník
Příspěvky: 47
Registrován: 03 kvě 2017, 15:01

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Jurig » 28 pro 2018, 23:27

a nerozehrál jsi nějakou novou hru a nemáš v názvu hry- při ukládání diakritiku? To my taky dělalo pestvo.
Fylkir Elidyr spravedlivý, ochránce víry, ravager, císař Ymerodraeth yr Almaen y Gorllewin, germánské říše západu. Král pěti království a hlava rodu Manaw

Uživatelský avatar
Lubis
Praporčík
Praporčík
Příspěvky: 459
Registrován: 08 čer 2008, 14:44

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Lubis » 29 pro 2018, 00:25

Presne to me taky napadlo, kdysi davno jsem mel nazev uctu ve woknech s diakritikou a uz nevim co to bylo za hru, ale ukladala do uzivatelskych slozek a psala to same.

Uživatelský avatar
Imperius
Rotný
Rotný
Příspěvky: 104
Registrován: 24 zář 2013, 11:59
Bydliště: SVK

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Imperius » 29 pro 2018, 06:19

No ak nevies tak skus normalne cez windows search vyhladat %appdata% malo by to fungovat rovnako, ak mas povolene aby sa ti zobrazili i skryte subory.

Deceitus
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2018, 16:16

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Deceitus » 29 pro 2018, 19:55

dik za ochotu priatelia žiaľ to nepomohlo

Uživatelský avatar
Josif
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 258
Registrován: 03 čer 2015, 20:16
Bydliště: Moskva Rudé náměstí Kreml

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Josif » 30 pro 2018, 21:22

Zkus smazat starší savy. Mě to pomohlo.
Tento podpis byl smazán, protože porušoval pravidla tohoto fóra. Neprodleně nahlaste autora tohoto podpisu administrátorovi.

Deceitus
Svobodník
Svobodník
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2018, 16:16

Re: Hra sa mi nedá uložiť

Příspěvek od Deceitus » 09 led 2019, 14:53

tak nakoniec pomohol downgrade na nižšiu verziu ďakujem všetkým za radu

Odpovědět

Zpět na „Crusader Kings II“