Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 22 dub 2018, 17:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 539 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 12 bře 2018, 20:32 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 285
Takže je konec. Další překlad nebude.
http://hoi.jajjun.com/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018, 07:58 
Rotný
Rotný

Registrován: 19 bře 2006, 12:09
Příspěvky: 107
Bydliště: Silesia
http://hoi.jajjun.com/

Tak chlapy, myslím že je teď nejlepší chvíle vyjádřit nějakou tu vděčnost:

http://hoi.jajjun.com/prispevek/#more-1334


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 10 dub 2018, 16:49 
Vojín
Vojín

Registrován: 03 říj 2012, 11:39
Příspěvky: 1
Čau,
Už dvě hodiny tu šaškuju s instalací češtiny. Nevím co s tím. Mám staženou verzi

ck2_281_jd_cz

Rozbalim soubor, a všechny složky překopíruju do složky hry v F://steamlibrary etc.

Pustím hru, vše je česky. Hra po chvilce spadne.

Zkopíruju jen GFX a Localisation jak je psáno tady na foru, hra stejně spadne.

Ověřím integritu hry, zkusím isntalátor 0.99b/c (zkoušel jsem obojí) ...hra spadne

Nevím už co s tím, prosím o radu.


Verze mojí hry je 2.8.1.1

Edit: Stává se to v momentu, kdy najedu v sekci vazalové na nějakou postavu, a zkusím mu dát dar. Vyskočí takový okýnko s popiskem co ten dar znamená a v tu chvilku hra spadne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 10 dub 2018, 19:33 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 285
Možná by pomohlo, kdyby sis přečetl soubor "jak instalovat.txt" a zařídil se podle toho, co je v něm řečeno.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 11 dub 2018, 20:22 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 11 dub 2018, 20:12
Příspěvky: 5
Zdravím, nainstaloval jsem si češtinu, dám hrát, ale hra se mi nespustí, neobjeví se ani žádná chybová hláška, když vrátím anglické soubory, hra jde normálně zapnout. Prosím o radu co s tím, nerad bych hrál anglicky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 11 dub 2018, 20:42 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 285
Postupoval jsi přesně podle návodu v souboru "jak instalovat.txt"?

Tahle čeština má ke dnešku 2 023 stažení a minimálně 2 021 funguje bez potíží. Je samozřejně možné, že budeš výjimka, protože všechny počítače jsou kompatibilní, ale některé jsou kompatibilnější. Není to však příliš pravděpodobné.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 11 dub 2018, 20:58 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 11 dub 2018, 20:12
Příspěvky: 5
Soubory jsem překopíroval podle návodu, akorát mě napadá, že některé složky (fonts, localisation) jsem pouze vyměnil, namísto toho abych vyměnil příslušné soubory.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 11 dub 2018, 21:02 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 11 dub 2018, 20:12
Příspěvky: 5
Ještě mě napadlo, jestli problémem nemůže být to,že hru mám na steamu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 11 dub 2018, 21:12 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 11 dub 2018, 20:12
Příspěvky: 5
Problém bude zřejmě s fonty, protože když vyměním všechno ostatní kromě fontů, hra funguje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 11 dub 2018, 21:26 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 11 dub 2018, 20:12
Příspěvky: 5
Už mi to funguje, stačilo "pouze" nahradit stejně pojmenované soubory ve složce fonts a ty ostatní tam nechat. Děkuji moc za pomoc i za překlad hry :smile: .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 12 dub 2018, 14:37 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 285
Samozřejmě že je to problém s fonty, proto se také předělávaly. Původní fonty nepočítaly se slovanskými jazyky a hra byla lokalizována jen do angličtiny, francouzštiny, němčiny a španělštiny.

Proto je také důležité pozorně si přečíst návod a do písmene ho dodržet. Hlavní je, že ti to už funguje... :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 12 dub 2018, 17:08 
Vojín
Vojín

Registrován: 12 dub 2018, 16:59
Příspěvky: 3
Ahoj,
stiahol som si češtinu, všetko vyzeralo v pohode, len potom som si všimol, že sa nezobrazujú nejaké detaily (vek, ...) po prejdením kurzorom ponad portrét postavy - ukážka - ako je vidno vľavo hore, je tam podstatne menej textu, ako v pôvodnom stave.
Ďakujem.

+ Všimol som si chybu v názve Svätej ríše rímskej -> je tam "Svatá říše římský" namiesto "Svatá říše rímská".


Naposledy upravil templay001 dne 21 dub 2018, 16:23, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 12 dub 2018, 17:15 
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 03 čer 2015, 20:16
Příspěvky: 208
Bydliště: Moskva Rudé náměstí Kreml
Oops! We couldn't find that page. :) :wink:

_________________
Tento podpis byl smazán, protože porušoval pravidla tohoto fóra. Neprodleně nahlaste autora tohoto podpisu administrátorovi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 12 dub 2018, 22:47 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 285
templay001:

Obrázek: podívám se na to později, asi v neděli, teď nebudu mít čas (HOI4). Těch překlepů tam bude víc, pokud na něco přijdeš, pošli to.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 20 dub 2018, 22:27 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 285
Už to funguje! Takže stahujte!

http://hoi.jajjun.com/

templay001:
Kontroloval jsem to (podle obrázku) a je to v pořádku. Podrobnosti jsou v okně vládce. V angličtině jsem to měl stejné.
Říše římská opravena a doplněn chybějící soubor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 21 dub 2018, 00:04 
Vojín
Vojín

Registrován: 12 dub 2018, 16:59
Příspěvky: 3
Mne sa detaily danej postavy (vek, ...) ani v menu s panovníkom po prejdením kurzorom ponad portrét postavy nezobrazujú (v tom malom okienku, ktoré vyskočí, by to malo byť naspodu) - ukážka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 21 dub 2018, 15:28 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 285
Vždyť to tam máš - vlevo nahoře je portrét panovníka, od něj jde lišta se jménem a v té liště úplně napravo je věk. Další podrobnosti jsou v tom okně níže. Bylo by zbytečné to všechno cpát do bublinové nápovědy.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 21 dub 2018, 16:10 
Vojín
Vojín

Registrován: 12 dub 2018, 16:59
Příspěvky: 3
Ide o to, že v origináli sa to zobrazuje práve v tej bublinovej nápovede - ukážka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 21 dub 2018, 19:40 
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 285
Obávám se, že to budeš muset oželet.

V originále je:
CHARACTER_AGE;Age:;
(řádek 16543)

V překladu je:
CHARACTER_AGE;Věk:;
(řádek 16559)

Proč se to nezobrazuje nevím. Přeložil jsem to a víc s tím nemohu dělat.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 539 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz