Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 23 úno 2018, 01:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 519 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 17 lis 2017, 19:42 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 15 lis 2017, 23:16
Příspěvky: 9
Máš nějaký hrubý odhad, kdy by to mohlo být přeložené? Nechce se mi totiž teď začínat nová hra a kvůli nové češtině pak zase začínat znova :D .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 15:14 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 19 lis 2012, 12:39
Příspěvky: 10
Moc děkuji za nový překlad...
Jinak pro majitele nového DLC nastává při prostém překopírování překladu přímo do hry problém v tom, že ne všechny části DLC jsou aktivní (např. Číňani vypadají stejně jako středoevropané a i další části DLC nefugnují jak mají - na Paradox je prostě spoleh :mrgreen: )
Řešení: použijte starší češtinu v podobě modu (já mám verzi 2.41 a funguje v poho - ke stažení kdyžtak na straně 20 této diskuze) a z nejnovější češtiny překopírujte jen obsah složky "localisation" (případně ještě fonty jestli ty přímo v modu nevyhovují) místo přímo do hry tak do složky s příslušným modem (opět samozřejmě do složky localisation)... a máte funkční nejnovější překlad a přitom zachovaný plný obsah nového DLC :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 15:24 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 15 lis 2017, 23:16
Příspěvky: 9
Zadrak píše:
Moc děkuji za nový překlad...
Jinak pro majitele nového DLC nastává při prostém překopírování překladu přímo do hry problém v tom, že ne všechny části DLC jsou aktivní (např. Číňani vypadají stejně jako středoevropané a i další části DLC nefugnují jak mají - na Paradox je prostě spoleh :mrgreen: )
Řešení: použijte starší češtinu v podobě modu (já mám verzi 2.41 a funguje v poho - ke stažení kdyžtak na straně 20 této diskuze) a z nejnovější češtiny překopírujte jen obsah složky "localisation" (případně ještě fonty jestli ty přímo v modu nevyhovují) místo přímo do hry tak do složky s příslušným modem (opět samozřejmě do složky localisation)... a máte funkční nejnovější překlad a přitom zachovaný plný obsah nového DLC :D


Brzy vyjde stejně už plný překlad i na Jade Dragon takže to bude podle mě v pohodě.. tohle platí jen pro překlad 2.7.2 ne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 19 lis 2017, 02:17 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 232
EsikEso:
Hrubý odhad... Je toho 162 normostran, když to dobře půjde, tak 10 - 14 dnů.

Zadrak:
Majitelé DLC si prostě počkají na češtinu, protože se musejí opravit některé soubory mimo adresář LOCALISATION. Nic dramatického, ale je tam navíc asi 100 řádků a proto to zlobí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 20 lis 2017, 13:37 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 15 lis 2017, 23:16
Příspěvky: 9
Jo a jen taková mimo téma - co přesně se stane když přidám novou češtinu a načtu již rozehranou hru? Nebude to přeložené dokud se nedá nová, nebo to bude někde blbnout?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 20 lis 2017, 21:16 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 232
Co přesně se stane se nedá říci, ale generálně pro hry Paradoxu platí, že se do savů ukládá spousta věcí z lokalizace. Takže pokud dáš novou češtinu a nezahájíš novou hru, budeš tam mít spoustu věcí nepřeložených, protože se natahají ze savu.

Blbnout by to nemělo. Snad... U Paradoxu nikdy nevíš...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 28 lis 2017, 22:11 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 15 lis 2017, 23:16
Příspěvky: 9
Jak to vypadá s překladem? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 29 lis 2017, 18:40 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 232
Špatně. Vůbec se nedaří. Z 4 928 řádků mám přeloženo teprve 4 304.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 29 lis 2017, 22:56 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 15 lis 2017, 23:16
Příspěvky: 9
Tak zbývá už jen přes 500 no to je už jen ten finiš. Budu se těšit a čekovat webovky :clapping:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 30 lis 2017, 23:43 
Četař
Četař

Registrován: 04 srp 2014, 17:40
Příspěvky: 89
Tenhle překlad bude na reaper's due a tu poslední verzi 2.6.2 nebo kolik to bylo ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 01 pro 2017, 20:41 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 15 lis 2017, 23:16
Příspěvky: 9
Překlad je pro tu nejnovější verzi 2.8 Jade Dragon


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 01 pro 2017, 21:49 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 232
Mela:
Tenhle překlad bude na Jade Dragon (verze 2.8.0) a všechny starší verze a všechna jejich DLC.

EsikEso:
Už stahuješ? :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 01 pro 2017, 21:50 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 15 lis 2017, 23:16
Příspěvky: 9
Paráda! Vlhnu, jdu to stahovat :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 02 pro 2017, 13:52 
Četař
Četař

Registrován: 04 srp 2014, 17:40
Příspěvky: 89
stáhnuto, testováno a výborná práce. díky borci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 02 pro 2017, 14:34 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2013, 11:59
Příspěvky: 68
Bydliště: SVK
dikes za update coskoro bude AAR :tssa:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 07 pro 2017, 18:24 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 21:01
Příspěvky: 232
Stahujte verzi 2.8.1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 03 led 2018, 02:02 
Vojín
Vojín

Registrován: 03 led 2018, 01:53
Příspěvky: 2
Dobry den,

zakoupil jsem si steam verzi 2.8.1, naistaloval posledni cestinu ck2_281_jd_cz.rar. V nastaveni hry jsem koukal, ze je mozne mit Achievmenty, bohuzel je nedokazu v ceske verzi zapnout. Pise, ze mam neoficialni mod.
Verze CK2: 2.8.1.1 (MDZP)

Meni cestina verzi hry? Daji se nejak zapnout pod cestinou achievmenty?

Dekuji za odpoved.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 03 led 2018, 17:29 
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 08 čer 2008, 14:44
Příspěvky: 454
Ne nedaji, s cestinou to je bez achivmentu, jelikoz jestli se nepletu ty se daji zbirat jen na ironmana a bez upravene hry.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 03 led 2018, 20:23 
Vojín
Vojín

Registrován: 03 led 2018, 01:53
Příspěvky: 2
Lubis píše:
Ne nedaji, s cestinou to je bez achivmentu, jelikoz jestli se nepletu ty se daji zbirat jen na ironmana a bez upravene hry.


Jojo ... Ironmana jsem mel nastaveneho. Akurat jsem netusil, ze zmena textu muze upravit verzi hry (ale je to Paradox, tak buhvi jake checksumy delaji :))
V anglictine zatim tuhle hru nezvladam - takze diky za vsem co se podileli na prekladu. :clapping:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 519 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz