Jajjun.com

Diskusní fórum věnováno historii, hrám od Paradoxu a mnoha dalším zajímavostem.
Právě je 22 říj 2017, 23:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 494 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 03 zář 2017, 16:36 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 09 pro 2016, 14:30
Příspěvky: 12
Nevite někdo prosím jak vyřešit problém s češtinou normálně sem ji nainstaloval funguje perfektně na steam verzi bohužel po 5 miinutách se hra sekne a vypne, když jsem zjištoval čim to bylo tak sem zjistlil že to bylo češtinou nevíte někdo jak to vyřešit mám verzi 2.7.2 (GMTV)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 03 zář 2017, 20:47 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 203
S nejvyšší pravděpodobností je to tím, že čeština je pro verzi 2.7.0 a ty máš verzi 2.7.2.

Vzhledem k tomu, že ve verzi 2.7.2 přibylo 181 nových řádků, je pravděpodobné, že se po pokusu načíst ty řádky hra prostě zhroutí, protože je nenajde. Asi je trochu psychicky labilní...

Co s tím? Zkus postup downloadu verze, který je popsán v souboru jak instalovat.txt.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 14 zář 2017, 07:42 
Desátník
Desátník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2013, 12:59
Příspěvky: 41
Bydliště: SVK
Bude preklad i na 2.7.2?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 14 zář 2017, 20:41 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 203
Bude. Intenzivně se na něm pracuje. Zbývá dokončit překlad The Reaper's Due (asi 600 řádků) a ještě jednoho souboru, který má cca 800 řádků. Zatím si netroufám odhadnout, kdy to bude, ale s opatrným optimismem by se dalo čekat nanejvýš 10 dnů.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 25 zář 2017, 15:25 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 23 dub 2006, 10:37
Příspěvky: 5
Ahoj, za prvé chci moc poděkovat za aktualizaci češtiny a super práci. Za druhé mám možná blbý dotaz, ale bude čeština fungovat, pokud budu mít jen základní hru a např jedno či dvě dlc či je to jen komplet edice? Předem děkuju


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 25 zář 2017, 22:13 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2014, 19:05
Příspěvky: 70
Smekám klobouk, pánové. Takové množství textu a vy jste to úspěšně dotáhli do konce. Prostě nemám slov. Jste opravdoví machři a patří vám můj dík.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 26 zář 2017, 00:12 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 203
Citace:
Za druhé mám možná blbý dotaz, ale bude čeština fungovat, pokud budu mít jen základní hru a např jedno či dvě dlc či je to jen komplet edice?

Mělo by to fungovat, protože čeština obsahuje všechny potřebné řetězce (věty, slova). Pokud nemáš některé DLC, tak prostě hra řetězce pro toto DLC nebude hledat. Nezkoušel jsem to, takže to nemohu potvrdit, ale nevím o žádném důvodu, proč by to jít nemělo.

Není to blbý dotaz. Každý, kdo si není něčím jistý, se tady na fóru může zeptat a pokud budu mít čas a budu vědět, odpovím. Právě proto tady to fórum máme, abyste se všichni měli kde zeptat.

davidjaho:
No vždyť jsem taky WhiteHorse, pán Hlubiny a rytíř Chladných vod! :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 05 říj 2017, 16:21 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 03 led 2016, 21:07
Příspěvky: 22
Já mám také asi jen 2 DLC a když jsem to zkoušel tak hned první událost byla v AJ tak že si myslím že to možná problém bude.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 05 říj 2017, 21:04 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 203
Citace:
Já mám také asi jen 2 DLC a když jsem to zkoušel tak hned první událost byla v AJ tak že si myslím že to možná problém bude.

To by spíš napovídalo, že tam máš nějak mod. Je možné, že v tom moři textů zůstala nepřeložená nějaká věta, ale nemělo by to být pravidem. Zkus sem tu větu hodit, podívám se na to.

DLC jsou přídavky k hotové hře a neměly by (NEMĚLY BY, ale Paradox) nahrazovat řetězce v základní hře. Mimochodem - zahájil jsi po instalaci češtiny novou hru?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 08 říj 2017, 10:14 
Svobodník
Svobodník

Registrován: 06 lis 2015, 13:01
Příspěvky: 9
Tak som si stiahol najnovsiu verziu cestiny a narazil som na problem, ze to nie je robeny ako mod. Co znamena ze som to musel nakopirovat a prepisat suboru priamo v korenovom adresary hry. Co ma za nasledok nezhodu checksum a teda IronMan styl hry nepridava achievemnty. Kazdopadne je vinikajuca praca.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 08 říj 2017, 18:52 
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2014, 19:05
Příspěvky: 70
Já osobně mám ve hře jen Old Gods a Way of Life a až na drobné překlepy je vše přeloženo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 08 říj 2017, 21:47 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 203
ce4aser:

To není chyba, to je vlastnost... :-) Záměrně to nedělám jako mod, protože je s tím méně práce. Kopírování je chvilková záležitost a nehrozí při něm, že ti nějaký přitrouublý instalátor řekne, že instalace nee, protože nenalezena verze XYZ.Několikrát se mi to stalo a byl jsem velmi... rozmrzelý.

Hráči si holt musejí vybrat. Buď mody či Ironman, nebo čeština.

Davidjaho: drobné překlepy... To je velmi kulantní vyjádření... :-)

Edit:
ce4aser: jen pro úplnost - přečetl jsi si soubor jak instalovat.txt, který je součástí češtiny?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 09 říj 2017, 18:01 
Desátník
Desátník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2013, 12:59
Příspěvky: 41
Bydliště: SVK
kde v cestine vypnem ,alebo prepisem mesiace na angl.verziu? dikes


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Čeština pro Crusader Kings II
PříspěvekNapsal: 09 říj 2017, 21:21 
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 13 kvě 2014, 22:01
Příspěvky: 203
Imperius:

Nevypneš. Kde je najdeš, nemám tušení. Stáhni a nainstaluj si Notepad++. Pak v něm otevři všechny soubory z adresáře LOCALISATION a zadej hledat výraz, o který ti jde. Pak si ho oprav podle libosti.

Než se v tom začneš šťourat, dobře si rozmysli, jestli víš, co děláš... :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 494 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

Webhosting Český hosting

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group Color scheme by ColorizeIt!
Český překlad – phpBB.cz