Modování POPů

Proveď svůj národ obdobím monarchií přes kolonizaci světa až k vytvoření impéria ovládajícího celou planetu na počátku 20. století.

Moderátoři: Atlantis, Vals, Phoenix, Princ Evžen Savojský

Odpovědět
Uživatelský avatar
Ileanos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1550
Registrován: 30 led 2006, 19:40

Modování POPů

Příspěvek od Ileanos » 14 úno 2013, 23:38

Zdravím pánové,
napadlo mě se na Vás v rychlosti obrátit s dotazem, možná jste se setkali s podobným problémem. V současné verzi AHD si moduji POPy v provinciích, přesněji v Bosně (soubor Bosnia). Přidával jsem kapitalisty, aristokraty a podobnou chorvatskou pakáž. Změny ve farmářích, kléru aj. se ve hře projeví. Změny v kapitalistech, aristokratech aj. se však neprojeví. Po dlouhých snahách jsem zkusil jen přepsat bosenskou kulturu u obyvatelstva na chorvatskou a sunnitské náboženství také na chorvatské. Výsledkem je, že sunnitští, bosenští aristokraté (kteří ve hře předtím byli), zmizeli. Nevidím žádnou chybu ve scriptu, nechápu :).

#Bihac (1000000/250000 POPS)
784 = {
aristocrats = {
culture = croat
religion = orthodox
size = 400
}

clergymen = {
culture = croat
religion = orthodox
size = 175
}

artisans = {
culture = croat
religion = orthodox
size = 750
}

soldiers = {
culture = croat
religion = orthodox
size = 250
}

farmers = {
culture = croat
religion = orthodox
size = 16425
}

clergymen = {
culture = serb
religion = orthodox
size = 75
}

artisans = {
culture = serb
religion = orthodox
size = 300
}

farmers = {
culture = serb
religion = orthodox
size = 3625
}

clergymen = {
culture = croat
religion = catholic
size = 50
}

artisans = {
culture = croat
religion = catholic
size = 200
}

farmers = {
culture = croat
religion = catholic
size = 2750
}

}

- Jde vlastně o stejný soubor jako originál, jen s přeměnou bosenské kultury na chorvatskou a sunnitské víry na pravoslavnou. Nemám tušení, proč to blbne :D Za každou radu budu vděčný.

hodon
Rotný
Rotný
Příspěvky: 111
Registrován: 12 dub 2011, 16:22
Bydliště: Republika Moravská

Re: Modování POPů

Příspěvek od hodon » 15 úno 2013, 23:59

Pravoslavní Chorvati? Nebude to tím? Zkus je změnit na katolíky..

Uživatelský avatar
Ileanos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1550
Registrován: 30 led 2006, 19:40

Re: Modování POPů

Příspěvek od Ileanos » 18 úno 2013, 15:24

hodon píše:Pravoslavní Chorvati? Nebude to tím? Zkus je změnit na katolíky..
To na to prosím nemá vůbec žádný vliv, od toho je to módování :) Nicméně děkuji za snahu i tak. Každopádně jsem na to už přišel. Vyšší třída obyvatel se může nacházet jen v hlavním městě regionu, tzn. musel jsem Bihač učinit hlavním městem regionu a vše už funguje.

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8924
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Modování POPů

Příspěvek od Vals » 18 úno 2013, 16:21

No vidíš, to mne nenapadlo, že to přidáváš i vedle :). Koukám na to jako jelen a nic nemůžu vykoumat :)

Uživatelský avatar
Ileanos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1550
Registrován: 30 led 2006, 19:40

Re: Modování POPů

Příspěvek od Ileanos » 18 úno 2013, 17:32

Já nad tím chvíli těžce přemýšlel, pak jsem si dal pauzu a teprve když jsem si zapl Victorii a trochu to překontroloval, tak mi to došlo. Ugh. :D

Uživatelský avatar
Vals
23. Armádní Generál
23. Armádní Generál
Příspěvky: 8924
Registrován: 21 led 2006, 21:42
Bydliště: Nixon's back!

Re: Modování POPů

Příspěvek od Vals » 18 úno 2013, 17:44

Vždycky jsem měl za to, že si to hra sama přežvejká a nějak to posečte. Nějak mi nedošlo, že u Paradoxu mám hledat vždy to technicky nejhorší řešení :)

Uživatelský avatar
Ileanos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1550
Registrován: 30 led 2006, 19:40

Re: Modování POPů

Příspěvek od Ileanos » 18 úno 2013, 18:37

Což o to, byl jsem zvyklý hledat při modování paradoxovin vždy to nejdivnější. Tohle mě nicméně nenapadlo vůbec.

hodon
Rotný
Rotný
Příspěvky: 111
Registrován: 12 dub 2011, 16:22
Bydliště: Republika Moravská

Re: Modování POPů

Příspěvek od hodon » 18 úno 2013, 19:46

Ileanos píše:Což o to, byl jsem zvyklý hledat při modování paradoxovin vždy to nejdivnější. Tohle mě nicméně nenapadlo vůbec.
Ale dává to smysl :D

Taky by mě taková kravina nenapadla..

Uživatelský avatar
Ileanos
Kapitán
Kapitán
Příspěvky: 1550
Registrován: 30 led 2006, 19:40

Re: Modování POPů

Příspěvek od Ileanos » 18 úno 2013, 21:12

Jako smysl to.... *Dává* - ale je to úplně blbé :D A v samotné hře jsem si toho nikdy nevšiml.

Dingo
Desátník
Desátník
Příspěvky: 31
Registrován: 14 bře 2013, 09:37

Re: Modování POPů

Příspěvek od Dingo » 14 bře 2013, 09:58

Zdravím,
Pridám sa do tejto témy ak to nevadí...
Ako by som mohol zvýšiť populáciu v Nemeckých štátoch ? Aj po zjednotení do Nemeckého štátu , má tento štát menšiu populáciu ako Francúzsko alebo RU. Čo je trochu asi historicky nepresné , keďže malo po Rusku najviac obyvateľov.Skúšal som cheat na zvýšenie populácie , ten nefunguje moc dobre. Možno by to šlo úpravou eventu Ruhr boom , neviem či by však fungoval v celej Ríši , zapínam ho ešte ako Prusko .

9fabe
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Příspěvky: 305
Registrován: 03 led 2010, 16:38

Re: Modování POPů

Příspěvek od 9fabe » 14 bře 2013, 17:15

dingo skús nejaký mod na victoriu 2. ja ti odporúčam pop demand mod. tam je nemecko oveľa silnejšie či už populačne alebo ekonomicky a tento mod sa správa viac historicky.

Dingo
Desátník
Desátník
Příspěvky: 31
Registrován: 14 bře 2013, 09:37

Re: Modování POPů

Příspěvek od Dingo » 14 bře 2013, 21:05

Vďaka ,pozriem sa po tom mode .

Odpovědět

Zpět na „Victoria & Victoria 2“